Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Renske: ‘Lunchcafé Nieuwland is mijn favoriete plek voor de lunch’

Door Thijs Dingemans 12 augustus 2017

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Renske Beekes. Van lunchen bij Nieuwland tot golfen bij Prise d’Eau, dit zijn de favorieten van de Tilburgse!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Lunchcafé Nieuwland

lunchcafé nieuwland
Foto: Facebook Lunchcafé Nieuwland

“Dit is mijn favoriete plek voor de lunch. Waarom? Er is een huiselijke sfeer en vriendelijk personeel. Daarnaast biedt de kaart voor ieder wat wils, zelfs voor mij. En je kunt hier ook nog eens tot 16:30 uur ontbijten, ideaal voor de uitslapers! Wat ik hier vaak neem: Griekse yoghurt met bosvruchtencoulis en homemade cruesli.”


Meer over Lunchcafé Nieuwland ontdekken?

Lunchcafé Nieuwland lunch

Geopend09:30 - 17:30

Nieuwlandstraat 66, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Le Clochard

le clochard
Foto: Facebook Le Clochard

“Stef Ekkel – De zwerver, een toepasselijk nummer voor een café met deze naam. Ook is dit één van de nummers die je hier zal horen tijdens een avond stappen. Le Clochard is hét feestcafé waar ik in mijn studententijd door de week vaak achter de bar stond. Ik heb er veel mooie avonden beleefd en wanneer ik ga stappen, val ik hier graag weer even binnen. Letterlijk en figuurlijk, haha.”


Meer over Le Clochard ontdekken?

Le Clochard cafés

Gesloten20:00 - 04:00

Heuvel 16, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Prise d’Eau

prise d'eau
Foto: Facebook Prise d’Eau

“Een behoorlijk aantal familieleden, waaronder mijn ouders, bezocht deze vereniging al wekelijks. En sinds ook ik aan ‘werkend Nederland’ ben begonnen, en vrij heb in de weekenden, kom ik hier ook. Naast het hardlopen en mijn bezoekjes aan de sportschool, leek golf mij lekker ontspannend. Prise d’Eau is een prachtig gelegen 27-holes golfbaan; een heerlijke plek om even te ontsnappen aan het drukkere stadsleven. Een ontspannen swing heb ik nog niet, maar al doende leert men.”


Meer over Golf Club Prise d’Eau ontdekken?

Golf Club Prise d’Eau sportcentra

Geopend07:30 - 23:00

Gilzerbaan 400, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

Rodeo

rodeo
Foto: Facebook Rodeo

“Rodeo is een restaurant met een Latijns-Amerikaanse sfeer en dé perfecte steak. Wanneer je uit Tilburg of omgeving komt, kan een bezoek aan dit restaurant niet achterblijven. Zoals ik al zei: de perfecte steak hetzij Tenderloin, maar ook met de gasten die niet van vlees houden, wordt rekening gehouden.”


Meer over Rodeo Tilburg ontdekken?

Rodeo Tilburg restaurants en horeca

Geopend17:00 - 23:00

Heuvelring 120, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Denk jij nou: hé, mijn favoriete plekken zijn pas cool! Laat het ons dan gerust even weten. Je kunt ze hier doorgeven

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.