Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Maud: ‘Bij De Living stap je zó de jaren 60 in’

Door Rowie van der Vliet 17 februari 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Maud Stubbe. Van de Spoorzone tot Anvers.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Spoorzone

Spoorzone
Foto: Jochem Messbauer

“De Spoorzone is superleuk door al die kleine festivals. Je hebt daar ook veel mooie graffiti. Ik word daar vrolijk van! Toen ik mijn eigen t-shirtlijn wilde introduceren heb ik daar mooie foto’s gemaakt. Waar je mijn t-shirts kunt kopen? Helaas ben ik er niet mee doorgegaan, haha. Ik heb leuke reacties gekregen, maar helaas werd er niet genoeg verkocht.”

RAW

RAW
Foto: Facebook RAW

“Die hele vibe van RAW is gewoon tof. Het is er een beetje hipsterachtig en daar houd ik wel van. Er zijn denk ik meer hipsterplekken hier dan in een andere stad. Dat komt waarschijnlijk door de kunstacademie.”


Meer over RAW ontdekken?

RAW restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Burgemeester Brokxlaan 79-8, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

EVE

EVE Tilburg
Foto: indebuurt

“Eigenlijk ben ik hier nog niet gaan eten. Ik wil dat nog wel heel graag doen. Waarom ik het dan toch als favoriet noem? Het ziet er zó tof uit! Dit is een plek om trots op te zijn.”


Meer over EVE Tilburg ontdekken?

EVE Tilburg restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Burgemeester Brokxlaan 1046, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Willem II Stadion

willem II
Foto: ANP

“Het Willem II Stadion mag niet in dit lijstje ontbreken. Deze voetbalclub staat niet op nummer één voor mijn vriend en mij. Zeker op nummer twee! Het is altijd tof en gezellig om naar het stadion te gaan. Wie mijn nummer één voetbalclub is? Feynoord!”

Anvers en De Living

De Living
Foto: De Living

“Ik werk bij Anvers, maar privé ga ik er ook vaak eten en borrelen. Het is er altijd zo gezellig! Achterin het eetcafé zit De Living. Serieus, dat is zó leuk. Het is net of je de jaren 60 binnenstapt. Laatst zat iemand gewoon old school Mario daar te spelen. Waar kan dat nou?”


Meer over Anvers ontdekken?

Anvers cafés

Geopend10:00 - 01:00

Oude Markt 8, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Meer over De Living ontdekken?

De Living cafés

Gesloten21:00 - 01:00

Oude Markt 8, Tilburg

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.