Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Lot: ‘In deze kroeg heb ik de meeste lol’

Door Rowie van der Vliet 8 augustus 2020

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens local’: Lot Boone.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Lot Boone

Lot
Lot Boone, stagiaire van indebuurt Tilburg Foto: indebuurt

Lot studeert journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Eigenlijk komt ze uit Duiven, in de provincie Gelderland. “Tilburg is wel even iets anders dan waar ik vandaan kom, maar ik heb het hier erg naar mijn zin.” Ze liep stage bij indebuurt Tilburg en mocht andere Tilburgers vragen naar hun favoriete plekken in de stad. Deze week deelt Lot zelf haar favorieten.

Spoorpark

Rooftopbar T-Huis
Foto: indebuurt Tilburg

“In de zomer is het Spoorpark een van mijn favorieten. Ik ga daar graag met huisgenoten en vrienden heen. Een vriendin uit Breda kende het nog niet en die heb ik toen ook meegenomen. Gewoon zitten en wat eten. Dan nemen we zelf dingen mee voor een picknick. Ik kom nooit in andere parken, maar deze spreekt mij aan omdat het er altijd gezellig is. De sfeer is goed door Stadscamping Tilburg en het water.”

Pendragon

*** COACH D3 GEZOCHT ***(English below)TSBV Pendragon Dames 3 is op zoek naar een coach voor komend seizoen. We zijn…

Posted by TSBV Pendragon on Thursday, 23 July 2020

“Ik basketbal al sinds mijn achtste en sinds vorig jaar speel ik bij de Tilburgse studentenvereniging Pendragon. We trainen in het Sport Center van de universiteit. Ik weet niet goed hoe ik met mijn teamgenoten na het sporten in de bar ging zitten. We gingen dan altijd met het team wat drinken. Zo gezellig! Ik kwam uit bij Pendragon via het internet. Ik heb opgezocht waar ik kon basketballen in Tilburg. Toen ben ik er gewoon een keer heengegaan en blijven hangen. Het team sprak mij aan. Het is een gezellige meidenclub.”

The End Karaokebar

The End Karaokebar
The End Karaokebar. Foto: indebuurt Tilburg

“Sinds dat De Karaokebar er is, ga ik tijdens het stappen hier vaak naartoe. Voor nieuwe studenten die deze kant opkomen, is het ook echt een aanrader. De gezelligheid maakt het zo leuk. Shotgun is mijn favoriete nummer om te zingen. Dat is echt hét nummer van ons huis. Dat zingen we altijd. Na het stappen naar huis gaan, zingen we altijd nog hard in huis. Een van onze huisgenoten heeft een gitaar en dan gaan we gewoon in de keuken aan de keukentafel zitten en heel hard zingen.”


Meer over The End Karaoke Tilburg ontdekken?

The End Karaoke Tilburg bars

Geopend20:00 - 04:00

Heuvel 34, Tilburg

Bekijk meer:bars

De Boekanier

Foto: De Boekanier

“Op dinsdag ben ik vaak bij Bolle te vinden en op woensdag bij Polly, maar De Boekanier is gewoon altijd leuk. Naast de Karaokebar is dit de stamkroeg van mijn huisgenoten en ik. Het is er altijd heel gezellig. Wij maken hier het meeste lol. Soms ga ik met vrienden van school naar een ander café en dan is het daar ook leuk, maar als ik op andere plekken met huisgenoten ben is het toch nooit zo leuk als in de Boeka.”


Meer over De Boekanier ontdekken?

De Boekanier cafés

Geopend20:30 - 04:00

Stadhuisstraat 11, Tilburg

Bekijk meer:cafés

TIEN

TIEN Tilburg
TIEN Tilburg. Foto: indebuurt

“TIEN vind ik echt leuk. Die tip heb ik een keer van huisgenoten gekregen. Ze zeiden: ‘Hier moet je echt naar binnen. Dat is echt een winkel voor jou.’ Toen ging ik naar binnen en het klopte! Van de kledingstukken hangen er geen honderd stuks van hetzelfde. Dat vind ik fijn. Ook de sieraden en allemaal leuke dingetjes voor in mijn kamer spreken mij aan. Ze zijn altijd eerlijk hier als je wat staat te passen.”


Meer over TIEN ontdekken?

TIEN conceptstores

Gesloten10:00 - 20:00

Heuvelstraat 104, Tilburg

Bekijk meer:conceptstores

Recreatiebad Stappegoor

Recreatiebad Stappegoor
Foto: Facebook Recreatiebad Stappegoor

“Nog een leuk plekje is het zwembad bij Stappegoor. In de ochtend ga ik daar graag zwemmen. Bijvoorbeeld om baantjes te trekken met huisgenoten. We gaan ook weleens ’s avonds. In de zomer is het ook heerlijk om daar buiten te liggen. Als ik thuis ben in Duiven weet ik niet waar ik wil zwemmen en dan denk ik: dan ga ik toch lekker zwemmen in Tilburg.”


Meer over Recreatiebad Stappegoor ontdekken?

Recreatiebad Stappegoor zwembaden

Gesloten10:00 - 21:00

Stappegoorweg 1, Tilburg

Bekijk meer:zwembaden

Lees ook:

Frederique

Leuk volgens Frederique: ‘Hier koop je leuke sieraden’

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilb...
Juul ten Haaf

Leuk volgens local Juul: ‘Ik vind het fijn dat je hier lekker lang kunt tafelen’

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilb...

Leuk volgens local Ilja: ‘Van het servies tot de plantjes, het ziet er allemaal zo leuk uit’

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilb...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.