Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Hanne: ‘Guus Meeuwis heb ik al best vaak gespot bij Van Horen Zeggen’

Door Thijs Dingemans 30 december 2017

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Hanne Kleijngeld. Van Klein Café Van Horen Zeggen tot Intermezzo, dit zijn de favorieten van de Tilburgse!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

TIEN

Jantien Streng voor haar winkel TIEN in de Nieuwlandstraat, Tilburg
Foto: indebuurt

“Ik vind TIEN een heel leuk winkeltje, omdat je er kunt lunchen of een kopje koffie drinken. En je kunt er ook kleren en leuke dingen voor je kamer kopen. Ze hebben echt een heel leuk assortiment aan van alles wat. Die vrouw die er werkt is altijd super aardig. Als ik een cadeautje voor iemand moet hebben, ga ik er meestal effe snuffelen om te kijken of ze iets leuks hebben.”


Meer over TIEN ontdekken?

TIEN conceptstores

Gesloten10:00 - 20:00

Heuvelstraat 104, Tilburg

Bekijk meer:conceptstores

Spoorzone

Adje in de Spoorzone tijdens zijn Tourtje Tilburg
Foto: indebuurt

“Ik kom graag in de Spoorzone. Het is vlak bij mijn huis en een superleuke plek. Het is industrieel, gezellig en het ziet er mooi uit. Vooral RAW natuurlijk, dat tentje. Dat vind ik echt superleuk. Ze hebben er lekkere biertjes. EVE? Nee, daar ben ik nog niet geweest. Ja, Clarissenhof vind ik ook heel mooi! M’n oude buurman gaat er wonen en die is er heel erg over te spreken.”

Heavens Kitchen

heavens kitchen
Foto: indebuurt

“Ik ben laatst in de Piushaven bij Heavens Kitchen geweest. Dat vind ik ook echt een superleuke en mooie plek. Het eten is lekker en ze hebben goede en aardige bediening. En het ligt aan het water! Overigens vind ik de Piushaven sowieso wel een leuke plek. Ik was hier tot een paar maanden geleden nog nooit geweest, haha. Je komt hier niet echt als je er niet hoeft te zijn.”


Meer over Heavens Kitchen ontdekken?

Heavens Kitchen Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Piushaven 21, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Campus bij de Universiteit

campus
Foto: Google Streetview

“Ik vind de campus van de Uni echt leuk. Je hebt er veel groen en hele grote grasvelden. In de zomer is dat lekker als je even pauze neemt tijdens het harde studeren. Dan kun je daar effe lekker gaan chillen. De sfeer is ook gezellig. Met dit weer zit ik er natuurlijk niet zo vaak.”

Intermezzo

intermezzo
Foto: Indebuurt

“Bij Intermezzo heb ik afgelopen zomer zelf ijs staan scheppen, maar daarvoor kende ik het natuurlijk ook omdat ze superlekker ijs hebben. Het ijs is zelfgemaakt en het is in de zomer altijd superdruk en dat is niet voor niets!”


Meer over IJssalon Intermezzo ontdekken?

IJssalon Intermezzo ijssalons

Gesloten12:00 - 22:00

Heuvelring 31, Tilburg

Bekijk meer:ijssalons

Van Horen Zeggen

Klein Café Van Horen Zeggen
Foto: Facebook Klein Café Van Horen Zeggen

“Ik kom heel graag bij Van Horen Zeggen naast De Boekanier, omdat het de stamkroeg is van onze studievereniging FLOW. Ik kom er al zolang als ik studeer. We hebben er maandelijks borrels en het is maar een heel klein kroegje. Niet veel mensen kennen het. Maar ik weet hoe gezellig het er altijd is met studiegenootjes. En ik kom er veel bekenden tegen. Guus Meeuwis bijvoorbeeld! Die heb ik al best vaak gespot, haha. En die ene andere uit Tilburg… Leo Alkemade! Die heb ik laatst ook nog gespot.”


Meer over Klein Café Van Horen Zeggen ontdekken?

Klein Café Van Horen Zeggen cafés

Gesloten15:30 - 04:00

Stadhuisstraat 15, Tilburg

Bekijk meer:cafés

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.