Favorieten van

Leuk volgens local Maartje: ‘Meer mensen moeten van Kras2 weten!’

Favorieten van
9 juni 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Maartje Cooijman. 

Leuk volgens redacteur Rowie: ‘Buutvrij heeft de beste tosti’s van Tilburg’

Favorieten van
2 juni 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: onze redacteur Rowie….

9 x de leukste hotspots in Tilburg die je niet al overal gelezen hebt

Genieten van Tilburg
31 mei 2018

Heb je ook gelezen dat modetijdschrift ELLE, Tilburg heeft ontdekt en de leukste hotspots tipte? We zien steeds vaker cityguides voorbijkomen en kunnen ons elke keer roerend vinden in alle…

Leuk volgens local Selime: ‘Olijfbomen maken het Pieter Vreedeplein compleet’

Favorieten van
26 mei 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Selime Yoruk.

Leuk volgens local Dennis: ‘Bij Ribsfactory krijg je goed eten voor weinig geld’

Favorieten van
19 mei 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Dennis Leenhouwers.

Leuk volgens local Anna: ‘Het liefst eet ik bij Jade tegenover het station’

Favorieten van
12 mei 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Anna Kasprzyk.

Leuk volgens local Lynn: ‘Biercafé Kandinsky is de ideale plek om af te spreken’

Favorieten van
5 mei 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Lynn van Wijk.

Leuk volgens local Anna Meraud: ‘Ik ga graag uit eten bij Tredici’

Favorieten van
28 april 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Anna Meraud Melis.

Leuk volgens local Maureen: ‘De nacho’s van Café Brandpunt zijn echt heel lekker!’

Favorieten van
21 april 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Maureen.

Leuk volgens local Frans: ‘Avondje uit eten? Je moet écht naar Mojo!’

Favorieten van
14 april 2018

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Frans Lambregts.

Pagina 1 van 5