Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Merel

Door Merel van Dijk 3 december 2019

Hoi! Mijn naam is Merel van Dijk, ik ben negentien lentes jong en vanaf maandag 2 december drie maanden werkzaam op de redactie van indebuurt Tilburg! Hoewel ik al redelijk bekend ben met onze stad, wil ik er nog meer over te weten komen. Ik zal mij eerst eventjes voorstellen. 

Ik ben geboren en getogen in een klein dorpje vlak naast Tilburg: Hilvarenbeek. Hier heb ik mijn jeugd doorgebracht, maar ik ben hierna toch meer naar de grote stad toegetrokken. Niet alleen voor school, maar ook voor het nodige dansje en drankje… Ik woon zelf nog wel thuis, maar ik ben van plan om binnenkort mijn eigen plekje te gaan zoeken in Tilburg! De stad heeft een speciaal plekje in mijn hart en ik voel me hier altijd thuis.

Lezen, schrijven, fotograferen

Op het Koning Willem II College in Tilburg sleepte ik (met een jaartje vertraging) mijn havodiploma binnen. Op het moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Journalistiek op de Fontys Hogeschool. Lezen, schrijven, fotograferen en filmen heb ik van jongs af aan altijd al enorm leuk gevonden. Deze studie paste dus gelijk perfect bij mij! Ik heb onder andere al verslag mogen doen in Valencia en London. Dit is iets waar echt mijn voorkeur ligt. Reizen, nieuwe mensen leren kennen en mijn horizon verbreden. Al bij al zou ik het leuk vinden om meer uit mijn comfortzone stappen en nieuwe dingen te ontdekken.

Dansje

In mijn vrije tijd – zoals ik eigenlijk al heb verklapt – vind ik het heel gezellig om in het weekend lekker een drankje te doen in onze gezellige stad. Ik heb mijn vaste ‘stamkroeg’, Le Clochard, aan het begin van de Korte Heuvel. Barman Frans weet altijd hoe hij er een groot feest van kan maken. Ook is het voor mij een must om veel tijd door te brengen met mijn familie, vriendinnen en vriend. Thuis lekker de openhaard aan (zeker met dit weer), een leuke film op en lekkere hapjes op tafel. Ook wordt 30 Seconds bij mij thuis in Hilvarenbeek regelmatig uit de kast getrokken.

Doel

Kortom: Mijn doel is om leuke en interessante stukken te gaan produceren voor indebuurt Tilburg, met een hoop plezier. Meer zou ik willen gaan doen met foto en video, omdat hier echt mijn interesse ligt. Ik hoop veel mensen te kunnen gaan spreken en nieuwe verhalen te gaan ontdekken. Ik vind het leuk om actief te zijn op social media, dus vind je het leuk om mij op Instagram te volgen, kan dat hier!

Even voorstellen: onze gastredacteur Asmaa

Asmaa Lhajoui doet niets liever dan fotograferen. Ze trekt er graag op uit met haar camera om de mee...
Noah Godefroy

Even voorstellen: onze nieuwe redacteur Noah

Ha, beste lezers van indebuurt Tilburg! Mijn naam is Noah Godefroy, 26 jaren jong en ik ga jullie va...

Leuk volgens local Kristie: ‘Het is moeilijker om hier niet te slagen, dan wel’

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies die plaatsen die ons trots op Til...

Meer over

Tilburgers

adv.