Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: dit is onze nieuwe gastredacteur Jochem!

Door Thijs Dingemans 2 oktober 2017

We hebben leuk nieuws, mensen! Jochem Messbauer is onze nieuwe (en eerste) gastredacteur. Hij komt ons team vanaf nu versterken. Elke ochtend beginnen we de dag met een mooie foto van Tilburg die Jochem voor ons en jullie maakt. Tijd om hem even voor te stellen.

Jochem: “Ik ben 41 jaar, geboren Bredanaar maar heb mijn hart verpand aan Tilburg. Ik heb de eer vader te mogen zijn van een geweldige dochter die Bo heet, en ben meer dan gelukkig getrouwd met de vrouw van mijn dromen, Suus. Ik heb 7400 kilometer moeten reizen om haar te ontmoeten terwijl ze hemelsbreed maar dertig kilometer verderop woonde…”

Sneeuw, muziek en auto’s

“Ik ben van de kunstacademie in Breda gestuurd omdat ik te zakelijk zou zijn, maar kan gelukkig mijn creatieve ei kwijt in fotografie en schrijven. Sinds kort hebben we een labrador pup die Jip heet en die voorlopig nog niet zindelijk is, wat betekent dat ik nog vaker door de straten van Tilburg zwerf. Oh ja: ik ben gek op sneeuw, klassieke muziek en auto’s!”

Jochem, welkom bij het team!

Ochtendknuffel..

Een bericht gedeeld door Jochem Messbauer (@joogem) op

Ook gastredacteur worden?

Dagelijks brengt indebuurt het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Er gebeurt zó veel in Tilburg. Een beetje hulp is welkom. Dus, heb je een leuke tip voor indebuurt? Laat het ons vooral weten! Vind je het leuk om op regelmatige basis voor ons te schrijven? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je motivatie en onderwerp.

adv.