Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Tilburgers zijn samen bijna 800 kilo afgevallen!

Door Merel van Dijk 19 januari 2020

Nieuw jaar, nieuwe ik. Deze hardwerkende mensen werken al langer aan hun goede voornemen. De Tilburgers zijn samen 800 (!) kilo afgevallen. Zo knap! Wij lichten de verhalen van enkele toppers uit.

Page 1/15
⟵ swipe swipe ⟶

Pamela

Pamela’s afvalfoto’s

Pamela is in totaal zestig (!) kilo afgevallen. De beslissing om deze grote transformatie aan te gaan is voor haar gestart in 2017. In één jaar tijd was ze dit gewicht kwijt, mede door een maagverkleining Gastric Sleeve als hulpmiddel. Zelf zegt ze: ”Het is naast de ingreep nog zelf keihard werken.” Ga zo door, Pamela!

Linda

Linda voor en na haar afvallen

Linda besefte twee jaar geleden meer dan ooit dat het leven maar heel kort is toen haar vader kanker kreeg. Tijdens zijn behandeling heeft de de knop omgezet en is bewuster gaan leven en hierna 23 kilo afgevallen: ”Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen en gaan sporten om mijn emoties te verwerken, in plaats van eten. Ik geniet meer dan ooit van alles!” Supergoed bezig!

Carlijn

Carlijn is een hoop kilo afgevallen
Carlijn voor en na haar afvallen

Carlijn behoort ook zeker tot het lijstje van Tilburgers die veel kilo’s zijn afgevallen. Jarenlang heeft ze last gehad van overgewicht. 30 januari 2019 kreeg Carlijn een gastric bypass, die haar hielp met het afvalproces. Mede hierdoor is ze 57 kilo kwijt. Wauw, wat straal je Carlijn!

Melanie

kilo afgevallen
Melanie is 95 kilo kwijt

Deze strijder is de meeste kilo’s kwijtgeraakt van al deze Tilburgers. Ze is van 210 naar 115 kilo (!) gegaan. Wát een verschil. Goed gedaan, Melanie!

Alicia

alicia is een van de Tilbugers die veel kilo is afgevallen
Alicia’s afvalfoto’s

Op geheel eigen kracht is Alicia meer dan zestig kilo afgevallen. Op de foto’s wordt het proces van haar afvalrace goed vormgegeven. Lekker bezig!

Debby

Debby’s voor en na fotos

Debby is ook een van de Tilburgers die een hoop kilo is afgevallen. Ze heeft haar eetpatroon geheel omgegooid en is hierdoor veertig kilo lichter. Een compleet ander persoon!

Marleen

Marleen is 80 kilo kwijt

Marleen is bijna de meeste kilo’s kwijt van al deze Tilburgers. En dat is ook wel te zien! Wat zie je er goed uit Marleen, hou vast!

Frans

Frans voor en na zijn afvallen

Frans is door hulp van een bypass zestig kilo (!) kwijtgeraakt in zes maanden. Dat is dus gewoon tien kilo per maand. Super!

Roween

Roween is 55 kilo kwijt

Roween laat weten dat ze door middel van regelmatig sporten én gezond eten 55 kilo kwijt is. ”Het zal een eeuwige strijd blijven maar je hebt het zelf in de hand. Geniet met mate en hou van jezelf.” Wat een mooie woorden, Roween!

Ingrid

Ingrids afval doorloop

Met het stoppen van drank en andere drugs, meer bewegen, beter eten en goede structuur is Ingrid ik in een jaar tijd 18 kilo afgevallen: ”Ik ben tevreden met hoe ik er nu uit zie, maar streef wel altijd naar beter.” Wat een verschil!

Pricilla

Pricilla haar voor en na foto’s

Op de eerste foto weegt Pricilla 125 kilo en op de tweede 70. Dat zijn behoorlijk wat kilo’s! Geloof het of niet: dit alles is ze kwijtgeraakt binnen een jaar.

Denny

Denny’s voor en na foto’s

Denny is ook een van de Tilburgers die veel kilo is afgevallen. Hij laat weten: ”61 kg eraf door 1 uurtje per dag te sporten en een heel klein beetje op mijn eten letten.” Dat klinkt heel simpel, Denny! Goed gedaan.

Ellen

Ellen is 30 kilo kwijt

Ook Ellen heeft een ander maatje kleding gekregen. Zelf adviseert ze: ”Veel sporten, maar nog veel belangrijker het aannemen van een andere leefstijl.”

Zoë

Tilburgers Afgevallen
Zoe haar voor en na foto’s

Ook Zoë laat trots zien dat ze veertig kilo kwijt is op haar voor en na foto’s. Heel lekker bezig, Zoë!

Joanita

Joanita is een van de Tilburgers die veel zijn afgevallen
Joanita is 58 kilo kwijt

Op de eerste foto weegt Joanita 132 kilo. Op de tweede nog maar 74! Je straalt helemaal, Joanita! Je kan haar bewonderen op haar vrolijke Instagramkanaal!

Lees ook:

Tilburgers 2020

9 x redenen waarom 2020 een topjaar wordt voor Tilburgers

Dat was 'm dan. Het zit erop. We sluiten 2019 af en we kijken vooruit naar het nieuwe jaar. 2020, da...
Wijn & Spijs

We worden steeds rijker: zo vermogend is de gemiddelde Tilburger

Natuurlijk hangt rijkdom niet alleen af van je banksaldo. Zaken als gezondheid en geluk spelen ook e...
bucketlist 2020

Bucketlist voor 2020: deze dingen moet je gedaan hebben als Tilburger

Goede voornemens? Die zijn maar lastig vol te houden. Wij strepen liever leuke activiteiten van onze...
Page 1/15
⟵ swipe swipe ⟶

adv.