Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort jarig? Zo vier je tóch een geweldig verjaardagsfeest

Aangeboden door JB-Amusement Feest & Attractieverhuur 23 april 2020

Nee, het is niet de leukste tijd om jarig te zijn. Door het coronavirus is het niet mogelijk om een gigantisch groot feest te geven. Maar hé, koppie op: je kunt gewoon je verjaardagsfeest vieren. Met dank aan Jurgen Brants van JB-Amusement Feest & Attractieverhuur, die ervoor zorgt dat jij je ook in deze tijd helemaal jarig voelt.

Tja, het is wat: veel feesten, partijen en bruiloften kunnen niet doorgaan door de coronacrisis. De harde realiteit, maar de gezondheid is het allerbelangrijkst. Ben jij binnenkort jarig of heb je een groot feest gepland voor je pa of ma die vijftig wordt en kan dit helaas niet doorgaan? Baal dan niet, want Jurgen heeft een geweldig alternatief in huis.

Briljante opblaaspoppen

De Tilburger verhuurt de meest briljante opblaaspoppen. Zo kun je die ouwe van je toch nog een leuke verjaardag bezorgen, ondanks dat een dik feestje er niet in zit. Ga bijvoorbeeld voor de symbolische ‘ouwe lul’, uiteráárd in de vorm van een piemel. Is je moeder (of partner) dol op motorrijden? Huur dan een stoere motorrijdster.

Tekst loopt door onder foto. 

jb-amusement feest & attractieverhuur
De stoere motorrijder en ‘ouwe lul’. Foto: indebuurt Tilburg

Levensgrote taart of bierton

Verder verhuurt Jurgen een wielrennende Abraham, opaatje (ook leuk om de Abraham mee te confronteren), man in bierton of -vat (ideaal voor de zuipschuiten) en voetballende Abraham. Voor de vrouwen is er een levensgrote taart (éindelijk legaal schelden), een tuinierende Sarah, verlichte oude doos en dansende Sarah. Uiteraard kun je ook de standaard Sarah of Abraham huren.

Verjaardagsfeest

Een leuk alternatief, toch? Zo kun je alsnog een verjaardagsfeest geven en dit op gepaste manier vieren, ondanks dat familie en vrienden je van afstand feliciteren. Misschien nog wel het grootste voordeel van zo’n pop: die schudt de hele dag handen als je wilt. Zo voel je je alsnog hartstikke jarig!

En o ja, nog een tip: voor de allerkleinsten is nu een mini-jungle te huur. Zet hem in de achtertuin en de kids hebben de tijd van hun leven.

De mini-jungle. Foto: indebuurt TIlburg

Lees ook:

sarah en abraham huren tilburg

Sarah of Abraham nodig? Jurgen en Ineke hebben de meest briljante opblaaspoppen

Wordt jouw vader, moeder of partner binnenkort 50 jaar? En vindt hij of zij het geweldig om verrast ...
sarah en abraham huren tilburg

Jurgen begon zijn bedrijf in een schuurtje aan huis: ‘Nu komen ze vanuit het hele land’

Zo'n 15 jaar geleden begon Jurgen Brants met het verhuren van springkussens en een paar Abraham- en ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door JB-Amusement Feest & Attractieverhuur. Meer over JB-Amusement Feest & Attractieverhuur ontdekken?

JB-Amusement Feest & Attractieverhuur entertainment

Geopend10:00 - 20:00

Dragonstraat 8, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

adv.