Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 redenen waarom 2018 awesome wordt voor Tilburg(ers)

Door Rowie van der Vliet 31 december 2017

2018 is bijna hier en man, wat zijn we daar blij mee. Waarom? Omdat dit een steengoed jaar gaat worden, mark our words. We kijken in het bijzonder uit naar deze zes dingen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Er komen nóg meer nieuwe Tilburgse zaken

Primark uit de steigers
De Primark is uit de steigers Foto: indebuurt

In 2017 konden we weer genieten van een hoop nieuwe eettentjes en winkels. In het nieuwe jaar gaan we dat weer meemaken. Zo kijken we nu al uit naar het nieuwe restaurant van Jamie Oliver, een keigaaf pannenkoekenrestaurantmegagroot hotel en de Primark. Worden we blij van!

Fijne feestjes en festivals

11e van de 11e
De traditionele intocht van de kruikenzeiker op de sokkel betekent de start van carnaval in Tilburg. Foto: ANP

Van foodtruckfestivals tot dansfeestjes en van carnaval tot de kermis: wij hebben nú al zin in deze fijne Tilburgse feestjes en festivals. Het zou ons trouwens niets verbazen als we in de stad weer nieuwe feesten tegenkomen. Kom maar door!

Meer openbare toiletten tijdens evenementen

toilet
Foto: ANP

Als je moet dan moet je, maar helaas kun je niet overal. Mannen kunnen meestal nog wel terecht bij een urinoir. Voor vrouwen is dat iets lastiger. In 2018 komt daar verandering in. Vanaf carnaval staan er bij evenementen meer openbare toiletten en toiletwagens in Tilburg. Dat geeft toch weer een nieuwe betekenis aan het woord kruikenzeiker ;).

LocHal 2.0 is klaar in 2018

Burgemeester Stekelenburgplein
Foto: SDK VASTGOED

Hoe cool?! In juni of juli 2018 heropent de LocHal. Op de historische locatie werd vroeger gewerkt aan treinstellen. Vanaf volgend jaar verhuizen de bibliotheek, Seats2Meet en het BKKC naar het toonaangevende gebouw. Yes!

Eigen concert van de Braboneger

Braboneger
Foto: ANP

Steven Brunswijk dacht: wat Guus Meeuwis in het Philips Stadion kan, kan ik ook. Daarom komt de Braboneger met een keigaaf eigen concert in het Willem II Stadion. Dat vindt volgend jaar plaats. Dè word genietu!

Heel veel Tilburgse verhalen, nieuws en tips

indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt

Waar we het allermeest naar uitkijken? Om in 2018 nog héél veel nieuws, tips en verhalen over Tilburg met je te delen! Wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Enne, we wensen jou natuurlijk ook een topjaar toe!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.