Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je veilig en verantwoordelijk werken aan je summerbody

Aangeboden door Totaal Vitaal 20 mei 2020

De helft van de Tilburgers kampt met overgewicht. Tragisch, maar waar. En dan zit er eigenlijk maar één ding op: afvallen. Maar hoe doe je dat op een verantwoorde en veilige manier? No worries: lifestyleclub Totaal Vitaal heeft alle antwoorden in huis.

Niet alleen hebben zij de kennis (Patrick en Bas zijn fysiotherapeuten), zij kunnen je ook helpen met het hele proces. “Als je wil afslanken bestaat 20 procent uit beweging, dus alleen sporten is niet toereikend. 80 procent is voeding, en wij bieden ook begeleiding op dat gebied”, legt Patrick van Totaal Vitaal uit.

Lifestyleclub

De kunst is namelijk niet het afvallen, maar het aanpassen van de leefstijl. “Vandaar dat wij onszelf een lifestyleclub noemen. Wij dragen bij aan een blijvende positieve verandering in de balans van bewegen, voeding en ontspanning. Dat doen we met oprechte interesse om iemand goed te helpen. De focus ligt daarbij altijd op het totaalplaatje in plaats van één specifiek deel van de leefstijlverandering; alles is maatwerk.” Voorbeelden van succesvolle samenwerkingen zijn er al genoeg. Zo viel Margriet (74) een kilo per week af. Ook de 20-jarige Demi is dankzij Totaal Vitaal superfit!

Werkwijze

Bij Lifestyleclub Totaal Vitaal is er eerst een uitgebreide intake. Tijdens deze intake wordt er een persoonlijk plan gemaakt om de gestelde doelen te bereiken, het succesplan. Dat kan zijn tien kilo afvallen in zes maanden tijd, fitter worden, revalideren en/of de leefstijl veranderen. Er wordt gewerkt met verschillende systemen zoals Milon, Personal training, EMS, iVentri, BenFit en SlimDiet. “Verandering is een kwestie van het denken op de lange termijn. Met BenFit word je daar twaalf weken in begeleid of zelfs langer. Er zijn ook snellere programma’s, zoals bijvoorbeeld SLIMdiet. Dat is een concept voor snel resultaat, maar uiteindelijk zul je dan ook met BenFit verder moeten gaan om die verandering te bewerkstelligen voor blijvend resultaat. iVentri zorgt ervoor dat je als klant een kledingmaat kunt verliezen in vier weken, door juist de probleemzone zoals de buik aan te pakken.”

Lees verder onder de foto.

ems tilburg
Redacteur Thijs volgde een keer een lesje EMS. Foto: indebuurt.nl

Bewegen

Lifestyleclub Totaal Vitaal levert maatwerk met het succesplan. Voor het bewegen wordt onder andere gebruik gemaakt van de Miloncirkel (“Milon staat voor snel, veiliger, efficiënt en resultaatgericht trainen. Je hoeft maar twee keer per week 35 minuten te trainen op de apparaten. Dat is al voldoende voor maximaal resultaat. Daarnaast bieden wij ook Personal Training (“Alles gebeurt onder begeleiding van professionals”) én draadloze EMS-training. Laatstgenoemde training werd gevolgd door redacteur Thijs en dat ging er zó aan toe.

Lees ook:

small group training

Bij Totaal Vitaal hebben ze nu iets nieuws en dat wil je meemaken

Wil jij graag tijdens het sporten de voordelen van persoonlijke begeleiding en vind je het daarnaast...
totaal vitaal

Feestje: jeugdvrienden Bas en Patrick runnen 10 jaar Totaal Vitaal

Jeugdvrienden Patrick van Erp en Bas Jansen ontkurken ongetwijfeld een lekkere fles bubbels. Hun zaa...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Totaal Vitaal. Meer over Totaal Vitaal ontdekken?

Totaal Vitaal

sportcentra

Geopend08:00 - 22:00

Noordhoekring 328, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

adv.