Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

SWITCH mag open: ‘Klinkt gek, maar corona maakt weinig verschil hier’

Aangeboden door Switch the Gym Tilburg 18 juni 2020

Fit zijn: iedereen wil het, maar of het lukt… Een gezond gewicht, een goede levensstijl en veel beweging maakt je leven zoveel fijner, makkelijker én dankzij SWITCH the Gym leuker. De nieuwe boutique sportschool aan het Piusplein doet er alles aan om jou op een leuke én de meeste effectieve manier fit te krijgen. Verantwoord en veilig sporten in kleine groepjes in een schone en perfect ingerichte ruimte. Gave verlichting, de beste beats en real-time hartslagmonitoring zorgen bij SWITCH voor optimaal resultaat!

“SWITCH the Gym is de ultieme manier voor mensen die er moeite voor willen doen om effectief te sporten. Een personal trainer geeft een uur lang een-op-een training, maar daar betaal je dan ook grof geld voor. Een budget gym is héél goedkoop, maar echt resultaat blijkt vaak onhaalbaar. Wij zitten er qua prijs tussenin maar bieden hetzelfde resultaat als bij één-op-één begeleiding. En dan is het ook nog eens leuker”, vertelt Mike van SWITCH.

App

Meteen haalt Mike zijn telefoon tevoorschijn. “Via deze app kunnen de deelnemers na afloop van hun training precies zien welke resultaten ze hebben behaald, het aantal verbrande calorieën, op welke intensiteit je hebt gesport en hoeveel SWITCH-punten je behaald hebt. Op basis van die SWITCH-punten, doelstellingen en metingen kun je zien of je je resultaat haalt. Het motiveert enorm! Als je twee á drie keer in de week komt en goed je best doet, kom je aan het eind van de maand aan je 1300 SWITCH-punten. Dit aantal punten is gelinkt aan het advies van de The World Health Organisation welke aangeven dat je voldoende sport met als doel een fit en gezond sportritme.” Na een aantal trainingen weet je wat je kunt, en hoeveel je nog meer kunt geven of juist niet. Stel je hebt nog een aantal punten nodig en weet dat je volle bak moet gaan: dan ga je wel!

Tekst loopt verder onder de foto.

sWITCH
Foto: SWITCH.

Full-body workout

Een les bij SWITCH duurt een uur. En geloof ons: dat uur wordt volledig benut. In een kleine groep krijg je onder begeleiding van een Personal Trainer een full-body workout. “Je boekt bij ons altijd één uur in. Veel mensen hebben een drukke agenda en dus is het ook de bedoeling dat mensen binnenkomen, trainen en weer door kunnen. Ze komen hier écht voor dat uurtje gas geven.”

Sportruimte

De entree, kleedkamers en douches zien er luxe, schoon en strak uit, maar de sportruimte is gewoonweg indrukwekkend. Alles, van de muziek en lichten tot beeldschermen met je hartslag erop, is ingericht om jou zo goed mogelijk te prikkelen je doelstellingen te behalen. “En wij doen er ook alles aan om je daarbij te helpen. We motiveren, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Of dat nu met gewichten van twee of vijftien kilo is doet er niet toe.”

Tekst loopt verder onder de foto.

SWITCH
Foto: SWITCH.

Corona

Mike was helemaal klaar de deuren open te gooien op 1 april, en toen gooide corona roet in het eten. “Dat was even slikken, maar dat ligt in het verleden. We gaan nu vanaf 1 juni knallen en het klinkt misschien gek, maar corona maakt weinig uit voor ons. Hygiëne, goede ventilatie, ruimte en of afspraak komen, zijn dingen die bij ons altijd al aan de orde zijn. In die zin verandert er dus weinig.”

Ben jij helemaal klaar om die coronakilo’s eraf te gaan sporten? Neem dan contact met Mike zelf op. Je kunt hem bellen of appen via 06 39843334 of stuur een mailtje naar [email protected] Een rondleiding of gratis proeflesje is dan zo gefixt!

En oh ja, SWITCH heeft ook nog een hele fijne aanbieding:

switch

New gym in town: dikke korting!

1 juli opent Switch the Gym haar derde locatie in Tilburg! Speciaal voor de eerste 50 leden van dit ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Switch the Gym Tilburg. Meer over Switch the Gym Tilburg ontdekken?

Switch the Gym Tilburg

sportscholen

Geopend06:30 - 21:30

Piusplein 27, Tilburg

Bekijk meer:sportscholen

adv.