Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ideaal voor de dure decembermaand: 4 tips om gratis te sporten

Door Rowie van der Vliet 11 december 2017

Motivatie vinden om naar de sportschool te gaan is nog een hele opgave in december. Gelukkig hebben we nu iets gevonden om ons niet te laten tegenhouden. We geven vier tips om gratis te sporten. Zeg maar houdoe tegen die overtollige kilo’s!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Fiets heel Tilburg rond

Het Rode Fietspad aan de Boomstraat, waar nu asfalt in plaats van tegels ligt Foto: indebuurt

Wanneer heb je het Bels Lijntje voor het laatst gezien? Pak je stalen ros eens uit de schuur en verken de stad op de fiets. Cross lekker door de bossen, verken Moerenburg op de fiets of rijd een rondje door de hele stad. Wie weet ontdek je een nieuw stuk van Tilburg!

Hardlopen

hardlopen
Foto: ANP

Ready, set, go! Het is tijd om door de stad te rennen. Maak een playlist met oppeppende nummers, pak een oud t-shirt, trek je hardloopschoenen aan en gaan met die banaan. Heb je geen idee welke route je moet nemen? Dan is dit lijstje met hardlooproutes (onder 10 km) het antwoord!

Probeer eens een nieuwe sport

Krav maga proefles
Foto: Freddie de Roeck

Wist je dat veel proeflessen in Tilburg gewoon gratis zijn? Zo kun je makkelijk een sport proberen om te kijken of het echt iets voor jou is. Dat kan zelfs als je al veel te lang niet bent wezen sporten. Kijk maar naar onze Rowie. Zij ging al eens langs bij een les krav maga, aerial yoga en paardrijden.

Vier weken gratis fitnessen

Futuro Fitness
Foto: Futuro Fitness

Bij Futuro Fitness kun je nu vier weken gratis sporten. De sportschool beschikt over fitnessapparatuur voor cardio en krachttraining. Ze hebben zelfs een machine van eGym die belooft om je fit te maken in 30 minuten. Klinkt goed tijdens de drukke decemberdagen. Wil je goed opwarmen voordat je weer de koude buitenlucht in gaat? Je kunt de sauna gratis gebruiken.

Maatje

Dit kan je dus allemaal gratis meemaken voor vier weken, maar daar staat natuurlijk wel iets tegenover. Alleen de sporters die iemand meenemen naar de sportschool mogen tijdelijk een kosteloze work-out doen. Zo heb je gelijk een maatje om jou te steunen!


Meer over SportCity ontdekken?

SportCity sportscholen

Geopend07:00 - 22:30

Professor Goossenslaan 22 , Tilburg

Bekijk meer:sportscholen
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.