Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker buiten: 5 x bootcamp in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 14 augustus 2017

Een bootcamp is zwaar, maar dan heb je ook wat. Wat dacht je van een retestrak lijf? En in plaats van alles geven in de sportschool of zen worden van yoga ben je nog lekker buiten ook. Daarom maakten we een lijstje met bootcamps in Tilburg.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Boksen in de buitenlucht (en meer)

City Bootcamp in het Leijpark
Foto: Facebook Leijpark

Wil je jouw hardloopronde door de Warande of het Leijpark een stuk intensiever maken? Bij City bootcamp ben je aan het juiste adres. De sportvereniging biedt vijf verschillende soorten bootcamp aan: voor beginners, gevorderden, boksen, urban uitdagingen voor de echte bootcampkenner en een combinatie met tips over voeding. Ben je benieuwd of zo’n militaire training iets voor jou is? Je kunt je inschrijven voor een gratis proefles.


Meer over City Bootcamp ontdekken?

City Bootcamp bootcamp

GeopendHele dag

Warandelaan, Tilburg

Bekijk meer:bootcamp

Viva la bootcamp

Bootcamp van Viva la Fitness
Foto: Facebook Viva La Fitness

Er komt heel wat kijken bij bootcampen. Sporters worden getest op hun uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Maar sporten met een groep in de buitenlucht is eigenlijk ook heel gezellig en motiverend. Dat is onder leiding van Thierry Farla van sportschool Viva La Fitness niet anders. Elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 trekken de fanatiekelingen door de Warande om zichzelf uit te dagen. Maak je niet teveel zorgen over de zware training, want de lessen worden opgebouwd.


Meer over Viva la Fitness ontdekken?

Viva la Fitness yoga

Geopend09:00 - 12:00

Spoorlaan 368, Tilburg

Bekijk meer:yoga

Elke dag bootcampen

Ladiesbootcamp in de Warande van Neoli
Foto: Facebook Neoli

Heb je op een random dag gewoon eens zin om buiten te sporten? Geen probleem bij Neoli dat elke dag een bootcamp in Tilburg organiseert. Je kunt terecht in Wandelbos, de Oude Warande, Leijpark en het Reeshofpark. Mokkend naar de sportschool is voorbij, want deze sportvereniging biedt verschillende bootcamps aan. Denk hierbij aan bootcampen voor beginners, gevorderden, vrouwen of combinaties met yoga en vechtsport.


Meer over Neoli ontdekken?

Neoli bootcamp

Geopend09:00 - 12:00

Lovense Kanaaldijk 47-5, Tilburg

Bekijk meer:bootcamp

 Ladies, opgelet

Bootcamp in Moerenburg van FitbyKwi
Foto: FitbyKwi

Vrouwensportschool FitbyKwi organiseert ook bootcamps. Lekker alles geven tijdens de training en daarna gezellig kwebbelen. In het voorjaar zijn de lessen in het mooie natuurgebied Moerenburg, bij het stalen kunstwerk. In het najaar hoef je tijdens deze bootcamplessen geen kou te vatten, want dan gaat de club naar Basisschool Armhoefse Akker.


Meer over FitbyKwi ontdekken?

FitbyKwi sportscholen

GeopendHele dag

Koningsplein 1, Tilburg

Bekijk meer:sportscholen

Echte beleving

Bootcamp van Sport Xperience
Foto: Sport Xperience

Sport Xperience heeft de manier om in korte tijd verantwoord af te vallen: ga lekker bootcampen. Geïnteresseerden kunnen aansluiten bij de outdoor training in het Reeshofpark, de Oude Warande of het Leijpark. Zwaai rond met kettlebells, leer vechtsporttechnieken en ren met een parachute die wind vangt.


Meer over Sport Xperience ontdekken?

Sport Xperience bootcamp

GeopendHele dag

Professor van Buchemlaan 2, Tilburg

Bekijk meer:bootcamp
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.