Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eri viel in korte tijd 7 kilo af: ‘Milon Cirkel heeft écht effect; je wordt in 35 minuten superfit’

Aangeboden door Totaal Vitaal 7 mei 2019

Vol goede moed meldde de Tilburgse Eri Verhaaren (69) zich in september bij Totaal Vitaal aan de Noordhoekring. Ze was haar conditie beu en wilde die verbeteren. En dus ging ze aan de slag met Milon Cirkel. Eri kreeg waarvoor ze kwam en werd in korte tijd superfit. Maar dat niet alleen: ze viel ook nog eens zeven kilo af!

Eri stapte eind 2018 met een doel binnen bij Totaal Vitaal: “Ik had last van mijn knie en kreeg tijdens het wandelen ook last van mijn heup. Ik dacht: daar moet ik iets mee doen. En toen kwam dit (Milon Cirkel, red.) voorbij op Facebook. Ik heb vervolgens wat meer uitgezocht en ben op gesprek gegaan bij Totaal Vitaal. Na de afspraak ben ik aan de gang gegaan. Nu ben ik een halfjaar verder en een stuk fitter. Ik wilde een betere conditie en dat is gelukt.”

Milon Cirkel

Eri is bij Totaal Vitaal aan de slag gegaan met de Milon Cirkel. Dat is een uniek trainingssysteem en zorgt ervoor dat je snel, efficiënt en resultaatgericht traint. Eri traint twee keer per week 35 minuten (per les), wat voldoende is om maximaal resultaat te behalen. “Je traint bij de Milon Cirkel op acht verschillende fitnessapparaten en die doe je twee keer per les. Daardoor bouw je conditie op”, legt Eri uit. “Je wordt goed in de gaten gehouden door de trainers en ze staan klaar als je ze nodig hebt. Dat zorgt ervoor dat je echt effectief traint.”

(tekst loopt door onder foto)

totaal vitaal
De apparaten van de Milon Cirkel. Foto: Indebuurt.nl

Effect is te merken

Wat Eri het leukste fitnessapparaat vindt? Lachend: “De fiets. En dan vooral het tweede rondje. Daarna ben je bijna klaar.” In het begin was het nog wel even wennen voor de Tilburgse, maar inmiddels is ze helemaal in d’r element. “Ik dacht echt: wat moet ik hier komen doen met die mannen (de trainers, red.), die beulen je helemaal af… Nee, het is even inkomen in het rondje van de Milon Cirkel, maar als je eenmaal bezig bent, merk je het effect.”

Zeven kilo kwijt!

Zo is Eri in het dagelijks leven een stuk vitaler geworden. “Aankleden gaat veel beter en ik wandel erg graag, dat doe ik nu zonder pijn aan de knieën.” Misschien wel het allermooiste: Eri viel ook zeven kilo af. “Ik wilde naast het fit worden afvallen en dat is gelukt. Overigens niet alleen door het sporten, hoor. Ik heb hier ook voedingsadviezen gekregen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu zeven kilo kwijt ben.”

(tekst loopt door onder foto)

milon cirkel
Slank worden in 35 minuten trainen: het kan echt! Foto: indebuurt Tilburg

Fit in 35 minuten

Voor Eri is de Milon Cirkel ideaal: ze blijft lekker fit, behaalt haar doelen en de lessen zijn van korte duur. “Dat vind ik nog wel het belangrijkste: je traint maar 35 minuutjes per les. Dat is goed te doen en beter dan een uur rondlopen in de standaard sportschool.” Eri sloot in september een ‘overeenkomst’ van anderhalf jaar af. Of ze daarna blijft terugkomen? “Dat denk ik wel, ja. Ook omdat ik vijf kilometer per dag wil lopen. Dat lukt nu: ik woon in het centrum en kan er op loopafstand naartoe. Met alleen wandelen gebruik je niet alle spieren. Bovendien zit ik hier helemaal op mijn plek.”

En dan tot slot, lachend: “Ik vrees toch wel een beetje… Ik word zo meteen gewogen en gok dat ik ben aangekomen. Ik heb een aantal feesten gehad en ben een weekendje weg geweest. Een extra reden om te blijven.”

Zit jij straks naast Eri op de fiets?

Geïnspireerd door het verhaal van Eri? En wil jij net als haar in 35 minuten fit worden? Geef je dan gauw op voor een gratis proefweek. Je ervaart dan zelf hoe fijn de Milon Cirkel is. Een afspraak maken kan hier.

Lees ook:

visionbody tilburg

Demi werd superfit door Visionbody: ‘Dit is wat ik nodig had!’

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan een voorbeeld aan Demi van den Heuvel! Ze ging voor e...
ems tilburg

Superfit in slechts 20 minuten: redacteur Thijs volgde een les EMS

Een van de tofste dingen aan werken bij indebuurt? Dat je als redacteur zo af en toe leuke dingen ma...
totaal vitaal

Feestje: jeugdvrienden Bas en Patrick runnen 10 jaar Totaal Vitaal

Jeugdvrienden Patrick van Erp en Bas Jansen ontkurken ongetwijfeld een lekkere fles bubbels. Hun zaa...

Meer over Totaal Vitaal ontdekken?

Totaal Vitaal sportcentra

Geopend08:00 - 22:00

Noordhoekring 328, Tilburg

Bekijk meer:sportcentra

adv.