Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanrader: deze EK Vrouwenvoetbalwedstrijden bezoek je in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 3 juli 2017

Altijd al eens de beste Europese vrouwelijke voetballers in actie willen zien? Dat kan! Van 16 juli tot 6 augustus vindt het EK Vrouwenvoetbal plaats in Nederland. Nog leuker: Tilburg is een van de speelsteden. Wij zetten op een rijtje wanneer je een wedstrijd kunt bijwonen in het Willem II stadion.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dinsdag 18 juli: Frankrijk – IJsland

Team Frankrijk voor EK Vrouwenvoetbal 2017
Foto: ANP Foto

Op dinsdag 18 juli kunnen we de Fransen zien spelen tegen team IJsland. De uitslag kan nog wel eens heel verrassend worden. We zijn niet vergeten hoe het mannelijke voetbalteam uit IJsland vorig jaar tijdens het EK, Engeland wist weg te spelen. Tickets koop je hier.

Vrijdag 21 juli: Duitsland – Italië

Duitsland kwalificatie EK Vrouwenvoetbal 2017
Foto: ANP Foto

Je vrijdagavond besteden in het Willem II stadion is altijd goed, maar helemaal tijdens deze wedstrijd van twee vrouwenvoetbalgiganten. Zullen onze oosterburen of toch de Italianen de zege behalen? Eerlijk is eerlijk, we hebben geen idee op welke winst we moeten gokken. Maak het mee door hier kaarten te kopen.

Maandag 24 juli: België – Nederland

De Nederlandse selectie tijdens het EK Vrouwenvoetbal 2017
Foto: ANP Foto

Hoe gaaf, de klassieker België – Nederland is gewoon in Tilburg. Trek je oranje kloffie aan en laat onze Nederlandse dames eens zien hoe goed wij Tilburgers zijn in aanmoedigen. We hopen dat ze grandioos winnen van de Rode Duivels. We gaan het zien in het Willem II stadion. Tickets zijn helaas al uitverkocht.

Donderdag 27 juli: Portugal – Engeland

Voetbal op de speelplaats
Foto: Pixabay

Ook al zo’n wedstrijd waar wij veel van verwachten. Zal het de Engelse dames wel lukken om door te dringen tot de kwartfinales? Met een tegenstander als Portugal kan er nog van alles gebeuren. Tickets scoor je hier.

Zaterdag 30 juli: kwartfinale Winnaar Poule C – Runner-up poule D

EK Vrouwenvoetbal 2017
Foto: ANP Foto

De winnaar van poule C (Frankrijk, IJsland, Oostenrijk of Zwisterland) neemt het op tegen de runner-up van poule D (Engeland, Schotland, Spanje of Portugal). Tijdens de wedstrijd kunnen we aanschouwen wie er doorgaat naar de halve finale. Helaas is dit de laatste wedstrijd die in het Willem II stadion plaatsvindt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.