Anneke en Anouk hebben de perfecte sportschool gevonden: ‘Hier word ik wél intensief begeleid’

Aangeboden door bbb health boutique Tilburg 31 januari 2019

Hoe fijn is het als je een sportschool vindt die perféct bij je past. Of je nou zwanger, pas bevallen, te zwaar, te dun, herstellende of juist heel fit bent. Een sportschool die met je mee beweegt en waar je op elk moment van je leven kan instappen. Anneke van den Heuvel (34) en Anouk Portzgen (47) hebben hun plek bij bbb health boutique in Tilburg gevonden en zijn laaiend enthousiast!

“Ik wilde graag pilates les nemen en kwam in contact met Tamara. Zij werkt bij bbb. Door haar ben ik geïntroduceerd bij de sportschool. Ik heb meegekeken en naast pilates andere proeflessen gevolgd. Dat beviel zó goed”, begint Anneke, waarna ze vervolgt: “Bij andere scholen kreeg ik last van mijn lijf en spierpijn en bij bbb kwam ik erachter waarom: hier word ik wél intensief begeleid. Daar had ik echt behoefte aan.”

‘Ik vond wel de uitdaging die ik zocht’

Anouk belandde via Nicole – eigenaresse van bbb – bij de sportschool. “Ik zocht een sportschool waar ik actief kon sporten. Nicole en ik kennen elkaar en ze gaf aan dat ik een keer kon komen sporten. Eigenlijk had ik niet zo’n actief gevoel bij die hot cabins. Ik wist niet wat ik kon verwachten en heb me een week lang ingepland voor allerlei sporten en meerdere lessen gevolgd.” Dat bleek toch zwaarder dan gedacht. “In die warmtecabines is het behoorlijk trekken, maar ik vond wel de uitdaging waar ik naar zocht”, zegt Anouk, die benadrukt dat je de training zo zwaar kunt maken als je zelf wilt.

(tekst loopt door onder foto)

Ook als je net bevallen bent kan je terecht bij bbb health boutique. Foto: bbb health boutique

‘Je bent hier geen nummertje’

Beide dames vinden die persoonlijke, intensieve begeleiding toch wel een groot pluspunt. Anouk: “Het is hier geen massale sportschool waar het een komen en gaan van mensen is. Je traint hier in kleine groepen en kunt de dingen die niet lekker lopen bespreken. Ook tijdens de lessen. Dat is erg fijn.” Anneke sluit zich daar volledig bij aan: “Je bent hier geen nummertje. Zelfs nu ik in het ziekenhuis lig vanwege mijn zwangerschap, wordt er af en toe een belletje gedaan. En als je even niet komt sporten, nemen ze ook contact op om te informeren hoe het gaat. Ze houden je echt in de gaten om de doelen te bereiken.”

Speciaal programma

Bbb staat er – naast dat ze een hippe sportschool voor vrouwen zijn – om bekend dat je hier lekker kunt sporten tijdens de zwangerschap. “Ik heb een speciaal zwangerschapsprogramma in de cabine gevolgd. Ze wisten echt precies wat ik wel en niet mocht trainen”, merkt Anneke op. Ze heeft de training zelfs kunnen gebruiken tijdens haar bevalling. “Ik heb speciale lessen zwangerschapspilates gevolgd en daarbij leer je precies hoe je moet tillen, draaien, liggen en staan. Daar heb ik veel aan gehad tijdens mijn bevalling.”

(tekst loopt door onder foto)

Anneke vond helemaal haar plek bij bbb. (Eigen foto)

Alles kan wanneer je wil

Anneke is door de bevalling van haar tweeling Art & Jack (12 januari) even uit de running bij bbb. Over een tijdje stapt ze de hot cabin sowieso weer in om helemaal in shape te komen. Anouk zien we wel gewoon wekelijks in de hippe sportschool – en dat terwijl ze ontzettend druk is. “Ik heb een eigen bedrijf in het centrum van Tilburg en daardoor een hectische dagindeling. Het fijne is dat er op elk moment van de dag veel verschillende soorten lessen gegeven worden. Daardoor kan ik wekelijks lessen boeken die ik leuk vind, zoals pilates, yoga, bootcamp en boksen. Dat maakt het voor mij tof om hier te sporten.”

Nou, waar wacht je nog op? Wil jij ook graag helemaal in shape komen net als Anneke en Anouk? Schrijf je hier dan gauw in voor een proefles!

Lees ook:

bbb health boutique

De zusjes Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique

Hoe bijzonder is dit: de zussen Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique. We liepen even ...
bbb health boutique proefles

Wij deden een lesje mee bij bbb health boutique en dat ging er zo aan toe

Stel je voor, na een drukke werkdag even helemaal de tijd voor jezelf hebben... De hippe damessports...
bbb health boutique

6 manieren waarop je bij bbb health boutique jouw doelen écht haalt

We weten hoe lastig het kan zijn om je doelen te bereiken. Of je nou graag wil afvallen, shapen of s...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door bbb health boutique Tilburg Meer over bbb health boutique Tilburg ontdekken?

bbb health boutique Tilburg sport en bewegen

Nu open08:30 - 13:00 |16:30 - 21:00

Kempenaarplaats 16, Tilburg

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.