Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 manieren waarop je bij bbb health boutique jouw doelen écht haalt

Aangeboden door bbb health boutique Tilburg 26 februari 2018
We weten hoe lastig het kan zijn om je doelen te bereiken. Of je nou graag wil afvallen, shapen of streeft naar een gezondere levensstijl. Er is zelfs een reële kans dat je tussentijds afhaakt en niet meer gemotiveerd bent. Maar niet getreurd: bij bbb health boutique hebben ze maar liefst zes manieren om je sowieso te laten slagen om al jouw beoogde doelen te behalen!
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

bbb kijkt naar food, body en mind

Of je nu slanker, krachtiger of gewoon fit wil blijven: de coaches van bbb begrijpen dat ieder lichaam anders is. Daarom wordt je work-out in de hotcabin aangepast op jouw doel. En verandert je lichaam doordat je bijvoorbeeld afvalt of zwanger wordt? Dan verandert je work-out mee. De coaches van bbb weten wanneer je training moet worden aangepast omdat je regelmatig een gesprek met één van hen hebt. In deze gesprekken gaat het niet alleen over je training, maar ook hoe het met je gaat. Want wanneer jij niet lekker in je vel zit, lukt het vaak minder goed om je doel te halen. Afhankelijk van wat je nodig hebt krijg je voedingstips en een trainingsprogramma dat bij jou past.

Je maakt van te voren een afspraak voor een training

Dat is een perfecte stok achter de deur. Je maakt de afspraak namelijk via een online tool die je kunt linken aan je agenda, zodat je je training niet kunt ‘vergeten’. En kom je per ongeluk toch niet opdagen of maak je simpelweg nooit een afspraak? Dan belt één van de coaches om te vragen hoe het gaat. ‘Slapend’ lid zijn is er dus niet bij bij bbb.

Je voortgang wordt bijgehouden

Vanaf het moment dat je lid wordt bij bbb, meten de coaches de omtrek van je hele lijf. Iedere zes weken gebeurt dit opnieuw zodat je precies weet wat je voortgang is. Het kan namelijk zomaar zijn dat je geen gram afvalt, maar wel vet verliest! Op die manier krijg je inzicht in je resultaten én meer motivatie.

Je sport doelgericht

Voor ieder doel is er wel een trainingsprogramma. Ben je zwanger en wil je fit blijven? Dan heeft bbb een programma én eetschema voor je klaarliggen. Wil je juist krachtiger worden of misschien wat vet kwijtraken bij je benen? Bij bbb zijn trainingen en voedingstips die bij dit doel passen.

De training is haalbaar

Uren zwoegen is er niet bij bij bbb: een training duurt maar een halfuurtje. Hierdoor is het goed in te plannen tussen al je andere afspraken. In dat halfuurtje sport je trouwens aardig intensief: in de hotcabin is het 50 graden, waardoor je sneller vet verbrandt. Je lichaam moet dus harder werken in minder tijd. Verder kan je iedere ochtend kinderen tussen nul en vier jaar gewoon meenemen, zodat je ook tijdens je mamadag lekker kunt sporten.

Trainen bij bbb betekent me-time

Ben je altijd druk-druk-druk van werk naar afspraak naar huis aan het hollen? Dan is je training bij bbb écht een rustmomentje van je dag. De boutique is een wereldje op zich waarin je je lekker kunt onderdompelen. Er is goede muziek, een fijne sfeer en er zijn lekkere douches (ook belangrijk). Je gaat geheid ontspannen weer naar buiten.


Meer over bbb health boutique Tilburg ontdekken?

bbb health boutique Tilburg sport en bewegen

Gesloten17:00 - 21:00

Kempenaarplaats 16, Tilburg

Bekijk meer:sport en bewegen
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.