24/7 open en best goedkoop: we krijgen een nieuwe sportschool!

Door Thijs Dingemans 11 september 2017

Trek je sportschoenen maar vast aan, want we krijgen een nieuwe sportschool in Tilburg: Snap Fitness. Eind september gaan de deuren open aan het Ketelhavenplein, naast station Reeshof. De club is 24/7 open en redelijk betaalbaar.

Zo betaal je bij de sportschool een abonnement vanaf 8 euro per week. Voor de vroege vogels die niet kunnen wachten: je maakt kans op een gratis welkomstpakket. Dat is een sporttas met daarin een handdoek, bidon en keycord. Ook betaal je geen inschrijfgeld en krijg je 1 euro korting op de contributieprijs per week. Wees snel, want alleen de eerste 100 mensen maken kans op de aanbieding.

Bijna open

Eind september wil Snap Fitness openen. Het fitnesscentrum is de vijfde vestiging in de Benelux en wordt in een rap tempo van vijf weken gebouwd. Op dit moment is er al het één en ander klaar. Zo zijn de kleedkamers en toiletten gebouwd en de schilders hebben de verfkwasten uit de kast gehaald. En of dit cool wordt!

Alvast kijken

Je kunt trouwens de komende weken binnen kijken bij de nieuwe sportschool. Check hier op welke dagen dat allemaal kan.

[mc4wp_form id=”5083″]

Snap Fitness sportscholen

Nu openHele dag

Ketelhavenplein 153, Tilburg

Bekijk meer:sportscholen
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.