Intocht Sinterklaas 2018 in Berkel-Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Goirle, Moergestel en Oisterwijk

Door Rowie van der Vliet 5 november 2018

Sinterklaas heeft het druk! Niet alleen doet hij Tilburg aan, ook zal hij een bezoekje brengen aan Berkel-Enschot, Udenhout, Loon op Zand en Goirle. Hoewatwaar? Je leest hier alles dat je moet weten over de Sinterklaasintocht in de omgeving van Tilburg.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Berkel-Enschot

Sinterklaas en zijn Pietenbende kunnen niet wachten om een rondje door de straten van Berkel-Enschot te maken. Op zondag 18 november is het zover. Om 11.30 uur vertrekken ze vanaf Boerderij Denissen. Als je langs kant van de Generaal Eisenhouwerweg, Raadhuisstraat en Koningsoord staat, kun je Sint en de Pieten een handje geven. Daarnaast kan iedereen genieten van onwijs gave voorstellingen in De Schalm. Deze vinden plaats om 13.30 uur, 14.45 uur en 16.00 uur. Kaarten kosten €4,- aan de deur.

Udenhout

Gezellig! Sinterklaas en Pieten komen op zondag 25 november naar Udenhout. Om 12.15 uur vertrekken ze vanaf de Groenvelde. Ze lopen ook door de Kreienmolenstraat, Slimstraat, Heeswijkstraat om uit te komen bij ontmoetingscentrum ’t Plein. De Sint zal hier om 12.45 uur aankomen. Ook in Udenhout geniet je van een speciale Sinterklaasvoorstelling. Deze vinden plaats om 13.00 uur en 14.30 uur bij het ontmoetingscentrum. Kaarten kosten €1,- aan de deur.

Loon op Zand

De Sinterklaasintocht in Loon op Zand is in 2018 iets anders dan we gewend zijn. Sinterklaas zal op zondag 18 november namelijk weer een rondje door de straten van Loon op Zand lopen. Hij doet Ecliptica en de Kloosterstraat aan. Het feest barst los om 12.30 uur. Zie je Sint en zijn Pieten langskomen? Sluit dan aan in de stoet en lopen met z’n allen naar het Weteringsplein. Daar zal de burgemeester Sinterklaas welkom heten in het dorp.

Goirle

Sinterklaas is op zondag 18 november ook in Goirle. Uiteraard doet hij een rondje door het dorp om alle kinderen te begroeten. Maar dat is nog niet alles. De Sinterklaas Teejaater Show heeft weer een hele mooie Sinterklaasvoorstelling gemaakt. Strikje piet, Bange piet, Wijsneus piet, Stoere piet en Vrolijke piet beleven weer een spannend avontuur. Jij kunt het meemaken in Cultureel Centrum Jan van Besouw. De shows vinden plaats in het weekend van 24 en 25 november.

Moergestel

Sinterklaas is er vroeg bij in Moergestel! Daar komt hij namelijk op zaterdag 17 november al aan. Om 13.00 uur is hij bij de Herengoedstraat. Een dagje later vindt er een Sinterklaasvoorstelling plaats in Partycentrum ’t Draaiboompje om 13.30 uur en 16.00 uur.

Oisterwijk

Wat tof! Sinterklaas neemt gewoon de trein naar Oisterwijk op zondag 18 november. Om 14.13 zal hij aankomen op het station. Daarna gaat hij met de hele club richting Tiliander via het centrum. Ook vindt er een huis-aan-huiscollecte plaats. Ook in Oisterwijk staan Sinterklaas en Pieten op de planken. Ze treden namelijk zaterdag 1 en zondag 2 december op.

Lees ook:

sinterklaas

Dit is de route van de sinterklaasintocht 2018 in Tilburg

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Nog even en we mogen weer aan de kade in de Piushav...
sinterklaas

Dit is het programma van de sinterklaasintocht 2018 in Tilburg

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Nog even en we mogen weer aan de kade in de Piushav...
11-11

Pak je agenda erbij! Dit is er te doen in november

Het is november, mensen. Een nieuwe maand en dus nieuwe evenementen waar we ons nu al op verheugen. ...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.