Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis genieten! Bij dit café ga je zondag he-le-maal uit je dak

Aangeboden door Café Taverne 12 september 2019

Kom van die bank af! Ben je wel klaar met een zondag series kijken en de krant uitpluizen? Dat komt goed uit, want bij Café Taverne gaat het dak eraf. The Sixties Revival Band klimt namelijk op het podium en geloof ons, dat wil je meemaken. 

Bereid je alvast goed voor met een kop thee en wat honing. Het is tijd om de keeltjes te smeren, want we gokken dat je zondag niets anders doet dan gezellig meezingen in het café aan de Bredaseweg. De Tilburgse mannen trakteren ons op een onvergetelijke middag en avond vol rock ’n rollmuziek.

Dit wil je live meemaken

Drummer Jan Kroon, gitarist Tony van Boxtel, leadzanger Rob van Steeg, gitarist Kees van Vliet en bassist Louis Bouman zijn er helemaal klaar voor. Wát kunnen ze goed spelen! Het feestje van The Sixties Revival Band begint al lekker vroeg. Zo zit je maandag weer fris en fruitig op het werk. Van 15.00 tot 20.00 uur ben je welkom om te komen rocken met de beste hits uit de jaren zestig. Alvast een voorproefje: op de setlist van The Sixties Revival Band staat vaak het nummer Hello Josephine van The Scorpions. En dat wil je echt even live meemaken.

Tekst loopt door na de video.

Het feestje van The Sixties Revival Band is helemaal gratis

We herhalen: de party is helemaal gratis. Zorg dat je op tijd bent, want het kan wel eens heel erg druk – en vooral gezellig – worden. Gastheer en -vrouw Jurgen en Xenia van Café Taverne weten wel hoe ze een feestje moeten geven.

Meer info vind je hier:

The Sixties Revival Band

The Sixties Revival Band @ Café Taverne

The Sixties Revival Band laat je swingen op de lekkerste jaren zestig muziek. Wat kunnen de mannen g...

Lees ook:

Café Taverne

Partners Jurgen en Xenia runnen een kroeg: ‘Boot en huis verkocht om dit te kopen’

Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat, toch? Vraag het partners Jurgen en Xenia S...

Meer over Café Taverne ontdekken?

Café Taverne cafés

Geopend19:00 - 02:00

Bredaseweg 68, Tilburg

Bekijk meer:cafés

adv.