Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Textielfans opgelet: jij kunt nu wonen in een oude tapijtfabriek

Aangeboden door Nederlandse Bouw Unie B.V. 19 mei 2020

De voordelen van dichtbij een grote stad wonen behouden en de pluspunten van een dorp meepikken? Dan is wonen in Goirle misschien wel iets voor jou! En nu kan het in wel heel bijzondere woningen in een oude tapijtfabriek: Van Besouw Goirle.

Want laten we eerlijk zijn: wonen in een oude fabriek waar textiel werd gebruikt klinkt wel heel vertrouwd voor Tilburgers. Kruikenzeikers kunnen dus zo terecht in Goirle 😉 .

Gevel fabriek

Na jaren van voorbereiding is het nu dan toch zo ver: de eerste 78 koopwoningen op de  locatie van de voormalige tapijtfabriek Van Besouw zijn in de verkoop. Het overgrote deel is nieuwbouw, maar er zit ook nog een heel tof detail aan sommige woningen. Zij behouden namelijk de gevel van het originele gebouw!

Tekst loopt door onder fotogalerij.

Beeld: Van Besouw Goirle.
Beeld: Van Besouw Goirle.
Beeld: Van Besouw Goirle.

Natuurgebied

Het ziet er niet alleen gaaf uit, ook de ligging van de woningen is top. Je stapt namelijk zo het beschermde natuurgebied van De Leij in, maar bent ook zó in het centrum van Goirle. Check het filmpje hieronder voor een goede impressie.

Tekst loopt door onder het filmpje.

Inschrijven

In totaal moeten er zo’n 190 nieuwe woningen komen in de nieuwe wijk. Naar verwachting kan in de eerste maanden van 2021 worden gestart met de bouw van deze eerste fase, en de verkoop is 9 mei van start gegaan. Zie jij het helemaal zitten om in deze buurt te wonen? Schrijf je dan snel in! De verkoop van de eerste fase loopt tot en met zondag 24 mei. Inschrijven kan hier.

 

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nederlandse Bouw Unie B.V.. Meer over Nederlandse Bouw Unie B.V. ontdekken?

Nederlandse Bouw Unie B.V.


Nijverheidsweg 16, Etten-Leur

adv.