Zielig! Pup Lorri wordt al meer dan drie dagen vermist

Door Rowie van der Vliet 7 januari 2019

Het jaar is nog maar een weekje bezig, maar de familie Ćwiklińska heeft nu al dikke pech. Puppy Lorri is namelijk al meer dan drie dagen vermist! Dat is natuurlijk even schrikken.

Het gaat om een vrouwelijke teef van het prachtige ras Samojeed met mooie witte vacht. Dit is een langharig ras dat thuishoort bij de pool- en keeshonden. Lorri is nog maar zes maandjes oud en vanaf donderdag 3 januari niet meer thuisgekomen. Ze raakte zoek in de omgeving Bredaseweg / Meidoornstraat.

Nog niet gevonden

In de wijk wordt er volop gezocht naar de viervoeter. Zo zijn buurtbewoners en een speurhond al heel druk aan het zoeken geweest. De stichting Waar Is Onze Angel, die zich inzet voor vermiste honden, droeg ook een steentje bij aan de speurtocht. Helaas liep het op niets uit. Lorri is niet gevonden. Wat erg! Wel werden de laatste geursporen gevonden in de omgeving van de Boomstraat en Noordhoekring.

Oogje in het zeil houden

Wij van indebuurt Tilburg vragen iedereen om een oogje in het zeil te houden. Zie jij een puppy die verdacht veel lijkt op Lorri? Goed om te weten: de pup is gechipt. Of heb je een andere aanwijzing? Neem dan contact op met haar baasje Aleksandra Ćwiklińska via 06-24896863. Om verwarring te voorkomen: de Tilburgse spreekt alleen Engels. Samen moeten we er toch voor kunnen zorgen dat het jaar van Aleksandra en Lorri weer helemaal goed komt?!

Lees ook:

tina en arnold

Tina en Arnold helpen gehandicapte honden: ‘Mensen zijn zo dankbaar’

Mishandeld bij een vuilnisbelt en ook nog eens een tumor in een pootje. De Roemeense hond Quinty tro...
dierenambulance

John en Henny werken bij de dierenambulance: ‘Het moet uit je hart komen’

John en Henny Görtzen zijn niet alleen getrouwd met elkaar, maar werken ook samen bij de dierenambul...

adv.