Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow, deze Tilburgse gaat in GTST spelen

Door Rowie van der Vliet 17 augustus 2017

Hoe gaaf is dit? Het fictieve Meerdijk krijgt na de zomerstop een Tilburgs tintje. De musicalster Anouk Maas (31) kan een vaste rol bij Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) aan haar CV toevoegen. 

De cliffhanger van vorig seizoen die kijkers weer massaal liet nagelbijten, liet zien dat (SPOILERS) er iemand overleed tijdens de brand van buurthuis Boks. Sjoerd rent naar binnen, maar kan maar één iemand redden. Spannend! We weten pas op 4 september of dit Rikki of Aysen zal zijn.

Welkom in Meerdijk, Zoë

Nog meer reden om te kijken nu Anouk Maas de rol van Zoë gaat vervullen. Het is niet haar eerste keer acteren in GTST. Eerder had ze al een bijrol in de beroemde soap. De Tilburgse is op het vliegveld in Thailand alvast aan het oefenen op haar lines. Wie Anouk wil zien schitteren als Zoë, kan op 4 september om 20.00 uur zappen naar RTL4.

Niemand teleurstellen

De Tilburgse vindt het enorm spannend. Niet alleen moet ze er heel erg aan wennen dat iedereen straks haar gezicht herkent, ook wil ze niemand teleurstellen, zo meldt RTL Nieuws. “Ik heb nu allemaal interviews terwijl ik nog helemaal niets heb gedaan. Straks ben ik hartstikke slecht en is iedereen teleurgesteld.” Dat kunnen we ons totaal niet voorstellen. We zijn nu al trots hier in Tilburg.

Anouk Maas
Bron: Instagram
https://www.instagram.com/anoukmaasofficial/

Niet de eerste Tilburger

Anouk Maas is niet de eerste Tilburger die te zien is in de soap. Acteur Marc Musters speelde in 1997 Henk van Kampen en Leo Alkemade (oké, hij komt uit Loon op Zand) was in 2011 te zien als Hugo van der Laan.

adv.