Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terrasje pakken? Het wordt dit weekend zomers weer in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 12 september 2019

Hallo nazomer! Was je van plan om dit weekend lekker series te gaan bingen met een dekentje? Bewaar dat maar even voor een regenachtig weekend, want we worden zondag getrakteerd op superlekker weer in Tilburg. Zo wordt het op de laatste weekenddag maximaal 23 graden volgens Weerplaza.

Wie zondag vol goede moed een terras op het Piusplein of de Heuvel pakt, hoeft geen paraplu mee te nemen. Ga je naar het park? Zorg dan dat je zonnebrand meeneemt. Wilfred Janssen van Weerplaza brengt ons goed nieuws: regendruppels zijn in geen velden of wegen te bekennen. Dat komt door een hogedrukgebied boven ons land. Nog leuker: vooral in Zuid-Nederland krijgen we opvallend hoge temperaturen. Pak je zonnebril er maar weer bij!

Veel kans op zon

De zon gaat dit weekend lekker schijnen in Tilburg. Volgens Weerplaza is er zaterdag tachtig procent en zondag negentig procent kans op zon. Kans op een buitje is echt heel klein, namelijk maar tien procent. Weeronline waarschuwt ons wel dat de zon ’s avonds rond 20.00 uur weer weggaat. Ook koelt het snel af in de avond. Toch maar een vestje of jas meenemen voor het geval dat je iets langer buiten blijft dan gepland.

Laatste nazomerdag van 2019?

Volgens weermannen is dit niet de laatste keer dat we genieten van de nazomer, zo meldt Weeronline. Dat hebben we vorig jaar ook wel gemerkt, toen het zelfs op 13 oktober lekker warm was. Ook in 2019 kan de zon zelfs in oktober nog flink gaan schijnen.

 

Tilburg Weer

Lees ook:

warme weer

Dit zijn de do’s en don’ts tijdens het warme weer in Tilburg

Het is heerlijk weer in Tilburg. Sterker nog: er is een hittegolf op komst! Tijdens deze hete zomer ...

Dit betaal je voor een rondje op een terras in Tilburg

Oh yeah, het is terrasweer! Met deze temperaturen is het maar al te goed vertoeven op één van de ter...
Piusplein

Wie ben jij? 5 x deze types kom je tegen op het terras in Tilburg

Het is zomer en dat betekent: tijd voor het terras! Lekker neerstrijken op een mooi plekje in de Piu...

Meer over

Weer

adv.