Weekendnieuws: Zware steekpartij in het centrum, man overleden op Bredaseweg en meer

Door Thijs Dingemans 14 januari 2019

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zware steekpartij na concert Boef

Een concert van rapper Boef is zaterdagavond helemaal uit de hand gelopen. Tijdens zijn optreden waren er zo nu en dan opstootjes en werden bezoekers Poppodium 013 uitgezet, meldt Brabants Dagblad. Na afloop kreeg een groep jongeren ook nog ruzie op het Pieter Vreedeplein. Daarbij werd gevochten en gestoken met een mes. De daders vluchtten daarna de McDonald’s in en de zaak werd daarom door de politie bezet; niemand mocht naar binnen en buiten. Maar liefst 15 (!) politiewagens rukten uit. Vijf verdachten werden opgepakt.

Lees alles over de steekpartij en ruzie op BD.nl. 

Man overleden op Bredaseweg

politie
Foto: ANP

Een automobilist overleed zaterdagmiddag op de Bredaseweg toen hij onwel werd. De bedrijfswagen waarin het slachtoffer reed, knalde tegen een lantaarnpaal. Er is nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat hielp helaas niet meer; hij overleed ter plekke.

Bron: Brabants Dagblad

Mini verwoest door molotovcocktail

Aan de Professor Gimbrèrlaan is zaterdagnacht een Mini uitgebrand. Dat gebeurde door – echt waar – een molotovcocktail. De eigenaresse van de auto vertelde zondag tegen Brabants Dagblad dat ze geen idee heeft waarom haar auto in brand is gezet. Onduidelijk is wie de molotovcocktail heeft gegooid.

Bron: Brabants Dagblad

Better Get Hit

What a pleasure to have so many lovely people listening to great music and having a good time. Thanks everyone for these…

Posted by Better Get Hit Festival on Sunday, 13 January 2019

De allereerste editie van Better Get Hit Festival is meteen goed uitgepakt. In Theaters Tilburg en Paradox werd het festival voor jazz, soul en urban voor de eerste keer gehouden en het was volgens Brabants Dagblad ‘meteen een voltreffer’. Onder meer Caro Emerald en Fresku traden op. We gokken dat we dit festival volgend jaar terugzien! 

Taxi en auto botsen, één gewonde

Op de kruising van de Ringbaan Oost en de Van Meterenstraat gebeurde zondagavond laat nog een ongeluk. Een taxi en auto botsten rond 21.20 uur op elkaar en daarbij raakte de bestuurder van de personenauto gewond. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor het ongeluk gebeurde, wordt nog onderzocht.

Bron: Brabants Dagblad

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.