Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: vijf bussen in de fik en Beatrix op bezoek in onze stad

Door Thijs Dingemans 18 september 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bussen in de fik

brandweer
Foto: ANP

Het weekend begon vrijdagnacht meteen met een flinke brand. Op het Arriva-terrein aan de Fatimastraat vlogen vijf bussen in brand en die werden allemaal volledig verwoest. Een medewerker ontdekte de brand en belde daarna de brandweer. De oorzaak is nog niet bekend en wordt onderzocht.

Bron: Brabants Dagblad

Beatrix op bezoek

beatrix
Foto: ANP

Wat gaaf! Prinses Beatrix was afgelopen zaterdag op bezoek in onze mooie stad. Aan museum De Pont werd het bijzondere kunstwerk van Anish Kapoor overhandigd en daar was Bea bij. Het was een cadeau aan het museum omdat het 25 jaar bestaat. De beelden van de overhandiging zie je op het Brabants Dagblad

Hup Tricolores!

willem II
Foto: ANP

Ja hoor! De eerste punten voor Willem II zijn binnen. Zaterdagavond speelde onze trots in Kerkrade tegen Roda JC en wat ging het goed. Bij rust lagen er al drie ballen in het netje en de mannen van Erwin van de Looi hielden daarna goed stand. Alleen de thuisploeg scoorde nog één keer en dat betekende dat Willem II met een 3-1 winst naar Tilburg afreisde. Het wedstrijdverslag lees je hier.

 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.