Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: verwarde vrouw glipt flat binnen en meer

Door Rowie van der Vliet 5 maart 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Met spullen gooien

Bloempot
Foto: unsplash

Het zal je maar overkomen. Een verwarde vrouw wist zondagochtend een flat aan de Sweelicklaan binnen te glippen, zo meldt Brabants Dagblad. Eenmaal binnen begon ze bloempotten en andere spullen van bewoners van het balkon te gooien. Gelukkig vielen er geen spullen op personen, maar sommige auto’s liepen wel schade op. Uiteindelijk is de vrouw naar het ziekenhuis gebracht, want waarschijnlijk was ze onder invloed van drugs.

Veel storingen met de trein

treinen
Foto: ANP

Treinreizigers zijn het onderhand wel gewend: bij sneeuw is het handig om te rekenen op vertraging. Zo reden er zaterdagochtend geen treinen tussen Den Bosch en Tilburg door een defect. Zondag was het ook raak, want toen waren er veel seinstoringen waardoor treinverkeer onmogelijk was.

Totaal Vitaal bestaat tien jaar

totaal vitaal
Patrick (l) en Bas (r) vieren feest. Foto: indebuurt

Feestje! Jeugdvrienden Patrick van Erp en Bas Jansen runnen Totaal Vitaal tien jaar. Ze gingen van fitnessschool voor de bewoners in de buurt tot een sportschool waar je maar twee keer per week 35 minuten hoeft te trainen om fit te worden. Goed bezig, mannen!

totaal vitaal

Feestje: jeugdvrienden Bas en Patrick runnen 10 jaar Totaal Vitaal

Jeugdvrienden Patrick van Erp en Bas Jansen ontkurken ongetwijfeld een lekkere fles bubbels. Hun zaa...

Filmpje pakken in je zwemkleding

Recreatiebad Stappegoor
Foto: Recreatiebad Stappegoor Facebook

Hoe cool! Recreatiebad Stappegoor en Euroscoop sloegen de handen ineen voor een bioscoop in het zwembad. Zaterdag 3 maart genoten 230 Tilburgers van de film Vaiana in een heel bijzondere setting. Al dobberend en zwemmend konden ze genieten van de toepasselijke film.

Recreatiebad Stappegoor

Zetten ze nou de bios onder water? Je kunt dit weekend naar de zwembioscoop!

Neem je zwemspullen mee! Op zaterdag 3 maart hoeven Tilburgers niet te kiezen tussen een filmpje pak...

Appartement vol rook

waterkoker
Foto: Pixabay

Dat is even schrikken! Zondagochtend kwam er veel rook uit een appartement van Woonzorgcentrum Koningsvoorde, zo meldt Brabants Dagblad. Een bewoner had namelijk een waterkoker op de kookplaat gezet. Deze begon te smeulen en vatte vlam. Gelukkig was de brandweer zo snel dat de andere delen van de keuken intact bleven.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.