Weekendnieuws: vechtpartij in de stad, NLDoet en Willem II stunt

Door Thijs Dingemans 12 maart 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Urban Run Stappegoor

Foto: Ireen Wüst ijsbaan

Rennen door een bioscoopzaal, op de tribunes van Willem II en langs de Ireen Wüst-ijsbaan. Normaal mag het niet, maar voor één keer was het toegestaan. Ongeveer tweehonderd hardlopers renden een route van 4,7 kilometer door Stappegoor. De ‘urban run’ werd georganiseerd door atletiekvereniging Attila.

Willem II wint dik van PSV

willem II
Foto: ANP

Wauw, wie had dat ooit verwacht? Willem II won met 5-0 van PSV! Dat terwijl Erwin van de Looij onlangs nog opstapte als trainer van Willem II. Over deze wedstrijd gaan we nog láng napraten. Wat een match! Wij gaan nog even nagenieten met dit wedstrijdverslag van Brabants Dagblad.

Alle Tilburgse voetbalfans zijn vandaag vast met hun goede been uit bed gestapt. We gokken dat barman Amin ook keiblij is:

Barman van de Week Amin

Barman van de week: voetbalfan Amin Zammoury van Polly Maggoo

De barman: de man die je drankjes inschenkt en je comfortabel laat voelen in het café. In deze serie...

Reusachtig doolhof in Tilburg

tilburgse
Foto: Freddie de Roeck

We kunnen al dwalen in het Dwaalgebied, maar straks kunnen we dolen in een doolhof. Brabants Dagblad meldt namelijk dat het college van B en W een subsidie van 265.000 euro geeft aan initiatiefnemer Joep van Gorp. Het doolhof, gebaseerd op een toeristische attractie uit Berlijn, kan er niet helemaal mee betaald worden. Er wordt geschat dat het 1,2 miljoen gaat kosten. Ach, alle beetjes helpen.

Vechtpartij in Club FIX

Club FIX
Foto: Club FIX

In de ondergrondse disco Club FIX ging het er in de nacht van zondag op maandag niet zo gezellig aan toe. Twee bezoekers zijn opgepakt, omdat ze betrokken waren in een flinke vechtpartij, zo lezen we in Brabants Dagblad. De aanleiding voor het potje knokken is niet bekend.

Club FIX discotheken

Nu gesloten22:00 - 04:00

Pieter Vreedeplein 172, Tilburg

Bekijk meer:discotheken

NL DOET

NL doet
Foto: NL DOET

Yes, dit weekend was het weer tijd voor NL DOET van het Oranje Fonds! Tilburgers staken voor een dagje de handen uit de mouwen om samen de stad nog mooier te maken. Zo werd Stadstuinderij Piushaven helemaal klaar gemaakt om groentes te verbouwen, werden bewoners van verzorgingscentrum de Wever in de watten gelegd, kregen konijnen van Kinderboerderij ’t Valleike een groter huisje en werd de Stadscamping alvast klaargemaakt. Vinden we leuk!

nl doet

5 x de meest toffe acties tijdens NLDoet van het Oranje Fonds in Tilburg

Met z’n allen de handen uit de mouwen steken om onze stad een stukje mooier te maken. Wat kun je daa...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶