Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: toerist beroofd door jonge jongens, Trappers on fire en nog meer

Door Thijs Dingemans 23 oktober 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Brutale beroving

beroving
Foto: ANP

Een Belgische toerist is zaterdagnacht brutaal beroofd op de Karrestraat. De man uit Leuven werd door twee jongens van 17 en 20 vastgepakt en beroofd van z’n portemonnee en mobiel. Zij liepen daarna weg, maar de Belg rende ze achterna. Op de Langestraat wilde hij z’n spullen pakken en toen dwongen de rovers hem om te pinnen, in ruil voor z’n pasjes en telefoon. Gelukkig trof het slachtoffer agenten op straat. Die konden de twee jonge daders mooi in de boeien slaan en in de cel zetten. Ze zitten nog vast voor onderzoek.

Bron: Brabants Dagblad

3 uit 3 voor Trappers

trappers
Foto: ANP

Het gaat goed met onze Tilburgse ijshockeyers. De Tilburg Trappers speelde drie wedstrijden in drie dagen en rondde het drukke weekend uitstekend af. Vrijdag werd in eigen huis gewonnen (7-1), zaterdag ook (4-1) en zondag werd het in Braunlage 1-4. Dat betekent dat de ijshockeyers keurig aan kop gaan in de Duitse Oberliga.

Bron: Brabants Dagblad

Auto in de fik

autobrand
Foto ter illustratie. Bron: ANP

Een man kreeg zondagavond de schrik van z’n leven. Hij wilde rond 22.00 uur weg met z’n auto, maar die vloog opeens in brand bij het starten. Dat gebeurde op de Heezestraat. De auto is niet meer te herstellen. De man bleef gelukkig ongedeerd.

Bron: Brabants Dagblad

Wist je dit al?

Leo Alkemade
Foto: ANP

We eindigden het weekend met een leuk ‘quizje’. Er zijn namelijk een hoop BN’ers die uit Tilburg komen, maar ook een hoop niet. Wij hebben een paar bekende koppen op een rij gezet van wie je zou denken dat ze geboren zijn in onze stad. Maar helaas: dat is niet zo.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.