Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: in de ijskoude rij voor kaartjes, proef gemeente geslaagd en meer

Door Thijs Dingemans 26 februari 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De hele nacht in de kou voor kaartjes

Een paar enthousiaste Pinkpop-fans lagen vrijdag de hele nacht in de kou om kaartjes te krijgen voor het festival. Bij platenzaak Sounds in het centrum kon men een fysiek kaartje krijgen. Om 10.00 uur begon de verkoop, iets na middernacht zaten er al twee mensen in de kou…

Bron: Brabants Dagblad

Fietsvakken blijven

parkeervakken
Je fiets mag voortaan maximaal een uurtje in zo’n fietsparkeervak staan. Foto: Indebuurt

De blauwe parkeervakken voor fietsen blijven definitief in het centrum. De proef van de gemeente is geslaagd en dat betekent dat we de stalen rossen maximaal een uurtje in een vak mogen zetten. Overigens komt er bij de Vijfsprong mogelijk een permanente fietsenstalling.

Bron: Brabants Dagblad

Tilburger vindt dronken man op de bank

inbreker
Foto: ANP

Stel je voor: je bent ontzettend dronken, het is koud buiten en je weet de weg naar huis niet meer. Wat doe je dan? Gewoon ergens naar binnenlopen en op de bank gaan liggen. Dat dacht een 35-jarige man ook dit weekend. Hij werd slapend op de bank gevonden in een huis in Tilburg-Zuid. De bewoners belden meteen de politie toen ze de dronkenlap zagen. Agenten gaven hem een dikverdiende boete.

Bron: Brabants Dagblad

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.