Weekendnieuws: politie in De Blaak, vrouw mishandeld en kijken in de LocHal 2.0

Door Rowie van der Vliet 4 juni 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Festival van het Levenslied

Festival van het Levenslied
Foto: Festival van het Levenslied

Wat was het weer gezellig op het Festival van het Levenslied! Het beste wat het Nederlandse levenslied te bieden heeft, klom dit weekend op het podium. Denk aan Corry Konings, Marianne Weber, Ruth Jacott, René Schuurmans, Django Wagner, John de Bever, Wesley Klein en meer. Het feest zat er dit weekend goed in!

corry konings

Dit is alles wat je moet weten over Festival van het Levenslied 2018

Het is bijna zover: op 2 en 3 juni kunnen we meedeinen op het Nederlandse lied tijdens het Festival ...

Tilburger vernielt spullen van ex

politie
Foto: ANP

Er zijn Tilburgers die goed kunnen opschieten met hun ex, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Vrijdagavond werd een 19-jarige man aan de Ringbaan Noord aangehouden, want hij vernielde spullen en delen van de woning van zijn ex-vriendin, zo meldt Brabants Dagblad.

Tilburgse man aangehouden voor mishandeling 45-jarige vrouw

Foto: Politie Tilburg

Je zou maar iemand willen helpen die van zijn fiets lijkt te vallen, waarop de desbetreffende man je ineens begint te slaan en te schoppen. Dat overkwam een 45-jarige vrouw donderdag aan de Pagestraat, aldus Brabants Dagblad. De man ging er snel vandoor, maar zaterdag is een 29-jarige Tilburger in de cel gezet voor nader onderzoek.

Ruzie in de nacht

politie
Foto: Facebook Politieteam Tilburg-Centrum

Zo gezellig als op het Festival van het Levenslied was het niet overal in de stad. Op het Pieter Vreedeplein kregen drie Tilburgers ruzie met een man uit Hengelo, zo lezen we in het Brabants Dagblad. Agenten stuurden iedereen weg, maar later kwam er een melding dat drie mannen de deur van een hotel aan de Spoorlaan probeerden in te trappen. De mannen werden aangehouden.

Politie in De Blaak

politie
Foto: ANP

Woon  je in De Blaak? Grote kans dat je zondag politieauto’s voorbij zag rijden. Brabants Dagblad meldt dat een man iemand met een mes bedreigde en met een nog onbekende buit er vandoor ging. We hebben geen idee of de zoekactie is gestaakt of dat er iemand is aangehouden.

Kijken LocHal 2.0

LocHal
Foto: indebuurt

Tilburgers mochten op de dag van de bouw, 2 juni, een kijkje nemen in de vernieuwde LocHal. Veel stadsgenoten kwamen op het evenement af. Tijdens de dag zagen we de nieuwe trap, glazen panelen en een tipje van de sluier van textiele wanden die er in het pand te zien zullen zijn. Spannend!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.