Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Paletplein heropend, hoog bezoek van K3 en meer

Door Thijs Dingemans 18 december 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwe Paletplein open

paletplein
Foto: Facebook Tilburg West

De bezoekers van winkelcentrum Paletplein begonnen hun zaterdag feestelijk. Het nieuwe winkelcentrum werd namelijk heropend met de Aldi als pubiekstrekker. Die ging ’s ochtends voor het eerst open. Ook is de overkapping bij het Paletplein weggehaald om te zorgen voor een betere sfeer. Niemand minder dan wethouder Erik de Ridder verrichtte de opening.

Bron: Brabants Dagblad

K3

k3
De meiden van K3. Foto: ANP

Hoog bezoek in de Euroscoop! De bioscoop had zaterdag de meiden van K3 op bezoek. Klaasje, Hanne en Marthe waren daar omdat hun nieuwe film Love Cruise draaide in de bioscoop. Honderden kinderen én fans kregen de kans om een vraag te stellen aan hun idolen. En die gaven alvast geweldig nieuws: er komt waarschijnlijk een nieuwe cd!

Bron: Brabants Dagblad

Arriva haalt beveiligers uit de bus

bus
Foto: Indebuurt

Nu er niet langer meer met contant geld betaald kan worden, zijn de stads- en streekbussen van Arriva geen doelwit meer voor overvallers. Daarom worden de extra beveiligers uit de bussen gehaald. Dat vindt vakbond FNV alleen niet zo’n goed idee. Volgens FNV is het risico op overvallen misschien wel kleiner geworden, de agressie tegen chauffeurs is alleen maar toegenomen. Daarom heeft het nu een brandbrief gestuurd aan Arriva. Daarin vraagt de bond om na te denken om de beveiligers toch in de bussen te houden.

Bron: Brabants Dagblad

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.