Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Heftige overval op pakketbezorger, Stekeltje weer thuis en meer

Door Rowie van der Vliet 11 februari 2019

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Overval op pakketbezorger

Een pakketbezorger werd zaterdagmiddag ineens overvallen, zo meldt Brabants Dagblad. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de bezorger zijn spullen afstaan. Vier mannen in donkere kleding gingen er vandoor met telefoons. De vrouw bij wie de bezorger aanbelde, zag het gebeuren door een kiertje van haar gordijnen, zo vertelt ze aan Brabants Dagblad. Zij hadden echter niks besteld en op het pakketje staat een andere naam. Er gaat een gerucht dat de bezorger in de val is gelokt.

Vandaal met stoeptegel

Gebroken glas
Foto: Pixabay.com

Bewoners van een woning aan de Haydnstraat kunnen een ruitje vervangen. Deze werd namelijk ingegooid met een stoeptegel. Een oplettende buurman zag de vandaal aan het werk en betrapte hem op heterdaad. Hij besloot de man met de stoeptegel zelf te achtervolgen, aldus Brabants Dagblad.

Stekeltje is weer thuis

Stekelvarken met uitstaande stekels. Foto: Pixabay

Hoera, na zes dagen zit Stekeltje (het stekelvarken van Dierenpark De Oliemeulen) weer veilig in zijn hok. Hij werd zondagavond rond 19.30 uur gevangen op het terrein van het dierenpark, zo meldt Brabants Dagblad. Niemand hoefde het dier aan te raken, want er werd een vanglus gebruikt. Het is nog steeds niet duidelijk hoe het stekelvarken ontsnapt is.

Oh nee! Er is een stekelvarken ontsnapt in Tilburg

Nee toch?! Bij Dierenpark De Oliemeulen is een van de vier stekelvarkens ontsnapt en die heeft het h...

Man rijdt in gestolen auto

korhoenstraat
Beeld ter illustratie. Foto: ANP

Betrapt! Agenten zagen zaterdagavond een gestolen auto rijden op de Burgemeester Letschertweg, aldus Brabants Dagblad. Ze wisten de bestuurder aan te houden. De dertigjarige man die in het voertuig reed, wordt verdacht van het kopen, bezitten of verkopen van gestolen goederen.

Books 4 Life haalt geld op voor het goede doel

Foto: Facebook Books 4 Life Tilburg

Netjes! Books 4 Life van de Tilburg University stelt sinds de oprichting hun jaaropbrengst ter beschikking aan goede doelen, aldus Brabants Dagblad. Deze bedroeg dit jaar 18.500 euro. Amnesty International en Oxfam Novib krijgen ieder 25 procent van de opbrengst. De overige vijftig procent gaat naar goede doelen in de omgeving.

Graffitispuiters betrapt

Foto ter illustratie. Foto: indebuurt

Op het Panhuijsenpad zijn drie graffitispuiters per direct aangehouden door agenten, zo meldt Brabants Dagblad. Twee mannen waren bezig aan graffiti, terwijl een derde op de uitkijk stond. Agenten waren toevallig in de buurt.

Lees ook:

CV dr neffe Jason Haans

Jason & CV D’r Neffe maakten dé Tilburgse carnavalskraker van 2019: ‘Geen hoempapa’

De carnavalsfeestjes van CV D'r Neffe in de Sint Josephstraat zijn ondertussen legendarisch. Wat beg...
mooi wonen

Dit wil je weten over het tofste nieuwbouwproject in Tilburg

Heb je al gehoord over Mooi Wonen? Dit toffe nieuwbouwproject aan de rand van Tilburg (Koningsoord, ...
Tapasbar Mañana in Tilburg

Zo jammer! Bekende tapasbar in het centrum stopt ermee

Eet jij geregeld bij Tapasbar Mañana in het centrum? Schuif dan nog gauw aan. We hebben namelijk ver...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.