Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Meisje van 17 zwaargewond, record voor Warandeloop en nog meer

Door Thijs Dingemans 27 november 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Record voor Warandeloop

warandeloop
Foto: ANP Foto

We beginnen meteen met leuk nieuws. Afgelopen weekend werd de jaarlijkse Warandeloop gehouden. Dit keer op een heel andere locatie dan normaal: de Beekse Bergen. Ondanks de wijziging trok het grootste crossevenement van Nederland ontzettend veel deelnemers: een recordaantal van 6500!

Bron: Brabants Dagblad

Meisje van 17 zwaargewond

ambulance
Foto: ANP

Gaan we door met wat minder leuk nieuws. Een 17-jarige voetgangster uit Tilburg is zaterdagavond zwaargewond geraakt op de Broekhovenseweg. Dat gebeurde toen ze rond 21.00 uur werd aangereden door een auto. Ze kwam daarbij hard op de voorruit terecht en is daarna in het ziekenhuis op de intensive care gelegd.

Bron: Brabants Dagblad

Nummer 16 voor de Trappers

tilburg trappers
Foto: ANP

Het zou zomaar eens kunnen dat we de Tilburg Trappers aan het eind van dit seizoen wéér met de beker omhoog zien staan. De ijshockeyers wonnen dit weekend voor de 16e (!) keer op een rij in de Duitse Oberliga. Dit keer werd thuis met 2-1 gewonnen. Meer over de wedstrijd lees je bij het Brabants Dagblad. 

En dan nog dit:

Heuvelsekerk
Foto: Freddie de Roeck

Wat hebben wij Tilburgers toch een mooi taaltje. Dat blijkt wel uit dit grappige artikel: 11 x typische Tilburgse uitspraken. Wij van Indebuurt vonden het tijd voor een tweede hilarisch deel over onze taal. Mocht je het dit weekend hebben gemist, bij dezen: check hier 9 typische Tilburgse uitspraken. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.