Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Massale steun voor ’t Boeketje en jonge boefjes (16) opgepakt

Door Thijs Dingemans 29 januari 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Massale steun voor ’t Boeketje

Bloemenzaak ’t Boeketje kreeg zondagmiddag een verrassende en bijzondere steunbetuiging. De zaak op het Pieter Vreedeplein moet weg – tegen de zin in van veel Tilburgers – en daarom was ereen serenade van Theater De Boemel. Met muziek ontving de bloemenzaak de nodige steun.

Bron: Brabants Dagblad 

Man sloopt gipswand in 013

013
Foto: ANP

De held van het weekend! Een 22-jarige man uit Breda heeft vrijdagnacht een agressieve man overgedragen aan de politie. Toen de Bredanaar in Poppodium 013 naar het toilet ging, zag hij dat een man op een gipswand insloeg. Hij pakte hem vast en zorgde ervoor dat-ie in de cel is gezet door agenten.

Bron: Brabants Dagblad 

Jongens proberen in te breken met betonschaar

politie
Foto: ANP

Twee jongens van 16 zijn dit weekend opgepakt omdat ze probeerden in te breken in een zeecontainer. Ze wilden de container openbreken met een betonschaar, maar een alerte getuige voorkwam dat. Die belde de politie en toen agenten naar het schoolterrein aan de Generaal Smutslaan kwamen, renden de jochies weg. De politie was gelukkig net wat sneller en greep de jongens in de kraag. De ouders zijn ingelicht.

Bron: Brabants Dagblad

Fijn fisje nie!

In de stad is zondag het carnaval afgetrapt met Klûhnen. Uiteraard waren wij erbij!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.