Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Mannen zwaaien met messen bij burenruzie, Willem II top en meer

Door Thijs Dingemans 4 december 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Burenruzie escaleert goed

politie
Foto: ANP

We begonnen het weekend weer vervelend. In de Koestraat liep een burenruzie vrijdagnacht namelijk behoorlijk uit de hand. Drie mannen hadden gevochten en daarna werd er met messen gezwaaid. Mogelijk is er ook gestoken; één man zat onder bloed en had verwondingen aan zijn gezicht, linkerpols en onderrug. Hij moest naar het ziekenhuis. De andere twee mannen zaten ook onder het bloed. Nadat in het huis twee messen en een stroomstootwapen werden gevonden, zijn de drie vechtersbazen opgepakt.

Bron: Brabants Dagblad

Eerste kerstbomen zijn binnen

kerstbomen
Foto: ANP

Gaan we door met leuk en gezellig nieuws. Sinterklaas is bijná het land uit en dat betekent dat we ons opmaken voor het volgende familiefeest: kerst. En hoe doe je dat nou beter dan gezellig een kerstboom in huis halen? Juist ja. In Tilburg werden dit weekend al de eerste kerstbomen verkocht, lezen we bij het Brabants Dagblad. Da’s best opvallend, want normaal kopen mensen de boom pas als de Sint weg is. Wij zijn benieuwd: wie heeft er al een boom in huis? 

Willem II top

willem II
Foto: ANP

Er viel zaterdagavond al vroeg heel wat te juichen in het Koning Willem II Stadion. Onze trots van het voetballand speelde tegen Heracles en stond na een kwartier al met 2-0 voor. Het koningskoppel Ogbeche-Sol zorgde voor een mooie avond in Tilburg. De ploeg van trainer Erwin van de Looij won met 3-1 en kruipt langzaam naar boven. De pot gemist? Lees hier het verslag. 

5000 likes!

Feest op de Indebuurt-redactie dit weekend: we hebben 5000 likes op Facebook! Natuurlijk willen we dat niet zonder bedankje laten en daarom kun je nu een boeket van Daisy Lane winnen. Je maakt tot 8 december kans op de prijs. Hier lees je hoe je kunt winnen. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.