Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: man en hond uit water gered, uitvaart Jermaine en overval op wasstraat

Door Thijs Dingemans 25 september 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Man en hond uit water gered

man redt hond
Foto ter illustratie. Bron: ANP

Een Tilburger dacht zaterdagavond geen seconde na toen z’n hond in het water viel. Hij sprong het beest achterna, maar had niet verwacht dat-ie daarna zelf gered moest worden. De man en hond konden het water niet meer uit en daarom riep het baasje hard om hulp. Dat gebeurde en de hulpdiensten hebben beiden uit het water gehaald. Ze bleven ongedeerd.

Bron: Brabants Dagblad

Uitvaart Jermaine

jermaine-de-wind
Foto: Jermaine de Wind

Bij het uitvaartcentrum De Reeshof is zaterdagmiddag afscheid genomen van de 27-jarige Jermaine de Wind. De Tilburger overleed 14 september aan hersenkanker. Een stoet van limo’s en motorrijders reed door het centrum richting de Reeshof, waarna ze Jermaine de laatste eer bewezen.

Bron: Brabants Dagblad

Overval op wasstraat

wasstraat
Foto ter illustratie. Bron: ANP

Aan de Ringbaan Zuid is zondagmiddag een wasstraat overvallen. Dat gebeurde op klaarlichte dag. De dader ging er na de overval met een onbekende buit vandoor. Naar hem is meteen gezocht. Voor zover bekend is de man nog niet gevonden.

Bron: Brabants Dagblad

Willem II

Willem II
Foto: ANP

Oh oh, Willem II. Wat een lastig seizoen hebben de mannen van Erwin van de Looi. Zaterdagavond ging het in ons eigen Koning Willem II Stadion weer goed mis. Sc Heerenveen, het team van oud-trainer Jurgen Streppel, kwam op bezoek en scoorde twee keer. Een keer meer dan Willem II, dat wéér verloor. Dit keer wel nipt. Het verslag van de wedstrijd lees je hier.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.