Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: McDonalds paar weken dicht en WOO-HAH wint prijs

Door Rowie van der Vliet 22 januari 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

McDonalds vijf weken dicht

McDonalds
Foto: McDonalds Facebook

Neeee! Vijf weken lang moeten we voor een McFlurry, McNuggets of Big Mac toch echt naar Tilburg-Zuid of de Reeshof. De reden? Het pand aan de Heuvelring wordt duurzamer door dubbel glas en krijgt een goed geïsoleerd dak, zo meldt Brabants Dagblad. Reden tot paniek is er (nog) niet. De deuren sluiten namelijk na carnaval.

Nieuwe eigenaren voor Lunchroom De Katterug

Lunchroom De Katterug
Foto: Facebook Lunchroom De Katterug

Lunchroom De Katterug krijgt geen metamorfose, maar is wel in handen van twee nieuwe eigenaren. De ondernemers Rob Marcelissen en Anielka Menner probeerden de langlopende zaak in 2013 al over te nemen, zo lezen we in Brabants Dagblad. Goed nieuws voor hongerige magen in de buurt van de Emmapassage!


Meer over Lunchroom De Katterug ontdekken?

Lunchroom De Katterug lunch

Geopend08:00 - 18:00

Stadhuisplein 321, Tilburg

Bekijk meer:lunch

WOO-HAH krijgt prijs voor ‘IJzeren podiumdier’ op Noorderslag

WOO-HAH in de Spoorzone
Foto: WOO-HAH Facebook

Stond jij vorig jaar ook te genieten in de Spoorzone van het hiphopfestival WOO-HAH? Dit festival kreeg afgelopen zaterdag een award in de categorie ‘IJzeren Podium Dier’ voor het beste festival van Nederland, zo meldt Brabants Dagblad. De prijs werd uitgereikt op Eurosonic Noorderslag, één van de grootste popevenements van het land. Extra leuk nieuws voor WOO-HAH: programmeur Maarten van Vugt kreeg de prijs voor ‘beste programmeur’. Dit jaar kunnen we helaas niet meer van WOO-HAH in Tilburg genieten, want het festival is verhuisd naar de Beekse Bergen.

Scooter botst keihard op auto

Koestraat
Plaats waar het ongeluk gebeurde Foto: Google Streetview

In de Koestraat is zondag om 14.55 uur een scooterrijder zwaargewond geraakt, zo meldt Brabants Dagblad. De bestuurder botste keihard op een auto. De botsing was zo hard dat de scooterrijder gelijk naar het ziekenhuis is gebracht. De zondagmiddag lagen er meerdere brokstukken in de Koestraat en was de straat afgezet met rode linten.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.