Weekendnieuws: Jongen (15) gewond achtergelaten, Prins Carnaval bekend en meer

Door Thijs Dingemans 12 november 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Auto’s botsen, één gewonde

beneluxlaan
Foto: ANP

De kruising van de Professor Cobbenhagenlaan met de Conservatoriumlaan was zondagavond een tijd dicht. Dat kwam door een ongeluk tussen twee auto’s. Ze botsten tegen elkaar en daarbij raakte één iemand gewond. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: Brabants Dagblad

Belg betrapt met ploertendoder en drugs

Aantreffen ploertendoder.Zaterdagavond controleerden wij op het Wilhelminapark een Mercedes omdat wij het vermoeden…

Posted by Politieteam Tilburg-Centrum on Saturday, 10 November 2018

Een Belg heeft het zaterdagnacht goed verpest voor zichzelf. De man reed rond in zijn Mercedes en twee motoragenten die erachter reden, roken een sterke henneplucht. Bij het Wilhelminapark werd de auto aan de kant gezet en bij controle vond de politie ook nog een ploertendoder. De 28-jarige Belg werd daarom meegenomen naar het bureau en in de cel gezet.

Bron: Brabants Dagblad 

Prins Carnaval bekend

Foto: Marcel van den Broek Fotografie

Gaan we door met leuk nieuws: de Prins van Kruikenstad is bekend! Zondagavond werd tijdens de viering van 11-11 bekend dat Etiënne Timmermans onze stad voor de tweede keer gaat ‘leiden’. Jean Thijs is net als in 2018 adjudant van Prins Etienne I, meldt de carnavalsstichting op de website.

Prins van Kruikenstad

Etienne is Prins van Kruikenstad: ‘Ik ben dus echt goed in de val gelokt’

Eindelijk mocht heel Tilburg het op 11-11 weten: Etienne Timmermans (51) is de nieuwe Prins van Krui...

‘Kruikenzeikerstoplicht’

Daar zijn ze dan: de kruikenzeikersvoetgangerslichten (mooie voor Scrabble):

Posted by Stadsgezicht Tilburg on Sunday, 11 November 2018

Is dit even héél tof: wie tegenwoordig (als voetganger) oversteekt bij het Piusplein, ziet een bijzonder stoplicht. Het ‘kruikenzeikertje’ geeft daar keurig aan dat je moet wachten of mag doorlopen. Sinds zondag werkt het ‘kruikenzeikerstoplicht’, dat werd ontworpen én onthuld door kunstenares Marieke Vromans. Te gek!

Bron: Brabants Dagblad

Jongen (15) gewond achtergelaten

politie
Foto: ANP

We eindigen met triest, diep triest nieuws: een jongen (15) is vrijdag in elkaar geslagen en daarna gewond achtergelaten. Alsof dat al niet erg genoeg was, gingen de daders er ook nog met zijn kleren vandoor. Gelukkig werden de twee tieners later op de avond opgepakt. Een van hen beledigde ook nog een agent bij de aanhouding.

Bron: Brabants Dagblad

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.