Weekendnieuws: Hudson’s Bay ontruimd en rapport ongeluk Dominique Lousberg

Door Rowie van der Vliet 31 december 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Rapport ongeluk Dominique Lousberg

Dominique Lousberg
Foto: Kenneth Claes

De Tilburgse Dominique Lousberg overleed in 2017 toen er een spookrijder op haar inreed. Er is nu een rapport uitgekomen over het fatale onderzoek en de familie is ronduit geschokt door de uitkomst. Het ongeluk vond plaats toen een bestuurder de Roertunnel op de A73 binnenreed. Nu blijkt dat er rode kruizen boven de weg hadden kunnen staan om deze zo af te sluiten.

Dominique Lousberg

VIDEO: familieleden Tilburgse Dominique Lousberg over haar fatale ongeluk

Er zijn grote vraagtekens bij de familie van de verongelukte Dominique Lousberg. Daar blijven ze waa...

Bron: NOS

Hudson’s Bay ontruimd

Foto: indebuurt

Aha, daarom was het zaterdagmiddag zo druk in de binnenstad! De hele Hudson’s Bay werd een uur lang ontruimd, zo meldt Brabants Dagblad. Rond 14.15 uur ging het brandalarm af bij La Place, dat op de bovenste verdieping van het warenhuis zit. Mensen werden door politie op een afstand gehouden zodat ze niet naar binnen mochten. Veel Tilburgers vroegen zich af wat er precies aan de hand was, maar we weten nog steeds niet wat er precies gebeurd is.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay warenhuizen

Nu open09:00 - 18:30

Heuvelstraat 33, Tilburg

Bekijk meer:warenhuizen

Bestuurder rijdt door na aanrijding

sirene tilburg
Beeld ter illustratie. Foto: ANP

Op de kruising tussen de Berkdijksestraat en de Rene Norenburgstraat is zondagavond een fietser aangereden, zo meldt Brabants Dagblad. Omstanders zagen dat de dader niet eens uitstapte. Hij reed gewoon door, maar werd een uur later alsnog aangehouden.

Auto gaat in vlammen op

autobranden
Foto: ANP

In de Doctor Lovinkstraat is een auto in vlammen op gegaan, zo meldt Brabants Dagblad. Aangezien er een harde knal te horen was, gaat het vermoeden dat iemand vuurwerk in het voertuig gooide. De politie doet onderzoek naar het misdrijf.

Tilburgse doodzieke peuter bestaat niet

Disneyland
Foto: ANP Foto

Heb je het ook voorbij zien komen? Een moeder schreef een hartverwarmend bericht over haar doodzieke zoontje dat één laatste wens had: naar Disneyland gaan. We snappen wel dat veel Tilburgers al snel doneerden. Alleen nu blijkt het zoontje niet te bestaan, aldus Brabants Dagblad. In werkelijkheid gaat het om een moeder uit Groningen die een doodzieke dochter heeft en daar een blog over schreef. Een reisje naar Disneyland stond helemaal niet op de planning. Alle donateurs kregen hun geld terug.

Poging overval Korvelseweg

korvelseweg
Foto: Google Streetview

Poe, dat scheelde niet veel! Een fietser wist te voorkomen dat hij beroofd werd op de Korvelseweg, aldus Brabants Dagblad. Vanuit een auto werd hij ineens aan zijn jas getrokken en probeerde een ander zijn hand in zijn jaszak te steken vanuit een open raam. Gelukkig wist hij de hand weg te slaan.

Bestelbus vliegt in brand

Bestelbus brand
Beeld ter illustratie. Foto: ANP Foto

Je zal maar aan het rijden zijn en ineens denken: goh, wat stinkt het. Toen een bestuurder dat dit weekend dacht, vloog zijn bestelbus niet veel later in brand aan de Moersedreef. Gelukkig had hij geen schrammetje, maar het busje viel niet meer te redden.

Bron: Brabants Dagblad

Piushaven Gloeit

tilburg in het holst van de nacht
Foto: indebuurt

Wat een gaaf idee in de Piushaven! Je kon een wenslampion kopen en daar een persoonlijk bericht opzetten. Deze werden aangestoken en mochten drijven in het kanaal. Helaas gingen de kaarsjes best snel uit door de regen, maar met vuurkorven, een singersongwriter en oliebollen zat het met de gezelligheid wel goed. De opbrengst gaat naar Quiet 500.

Lees ook:

supermarkten kerst

Deze supermarkten zijn open met oud en nieuw 2019 in Tilburg

Stel: je wil last minute nog even zelf oliebollen bakken op oudjaarsdag. Dan is het wel zo handig da...
regels vuurwerk afsteken

Vuurwerk afsteken met oud & nieuw: aan deze regels moet je je houden

Het hoort helemaal bij de jaarwisseling: oliebollen, champagne en natuurlijk vuurwerk zodra de klok ...
lief dagboek

Kijktip: oudejaarsconference 2018 van Marc-Marie Huijbregts

Wat zijn we trots in Tilburg! Onze eigen Marc-Marie Huijbregts verzorgt namelijk de oudejaarsconfere...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.