Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: gaslek in het centrum, bye Noordanus en nog meer

Door Thijs Dingemans 2 oktober 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Bye Noordanus

peter noordanus
Foto: ANP

Aan al het moois komt een eind. Zo ook voor Peter Noordanus. De burgemeester had zaterdag zijn laatste werkdag. Hij ging eerst langs de Hudson’s Bay, daarna door naar de AaBe Fabriek en als aller laatste klus mocht Peter naar de Druiventros in Berkel-Enschot. Daarna schudde hij nog één keer de handen en riep hij voor de laatste keer ‘houdoe’. Maandagavond kiest de gemeenteraad een nieuwe burgemeester.

Bron: Brabants Dagblad

Gaslek

brandweer
Foto: ANP

De brandweer moest zondagochtend vroeg uit de veren voor een gaslek in het centrum van Tilburg. Het lek ontstond op de kruising van de Bisschop Zwijsenstraat met de Primus van Gilsstraat. Waarschijnlijk zijn werkzaamheden van zaterdag de oorzaak. Het Brabants Dagblad meldt dat de grond zondag instortte en daarbij een leiding lek raakte. Dat kwam door een drainagepomp, die is weg getakeld. Gelukkig bleef de situatie onder controle. 

Man helemaal door het lint

politie
Foto: ANP

Een 30-jarige man uit Tilburger is vrijdagnacht helemaal door het lint gegaan bij het huis van z’n ex. Hij gooide eerst een fiets tegen de achterdeur, sloeg toen de ruit in met gereedschap en mishandelde de Tilburgse vervolgens. Zij belde de politie en ook toen zij aankwamen, was de man nog steeds agressief. Met pepperspray is hij in de boeien geslagen.

Bron: Brabants Dagblad

Nieuwe sportschool!

snap fitness
Foto: Facebook Snap Fitness Tilburg

Leuk nieuws hebben we natuurlijk ook nog te melden. In de Reeshof opende zondagochtend Snap Fitness. De nieuwste sportschool van Tilburg ging om 09.00 uur open en gaat als het goed is niet meer dicht. Je kunt er namelijk elke dag, 24 uur lang sporten. Is dat effe lekker!


Meer over Snap Fitness ontdekken?

Snap Fitness sportscholen

GeopendHele dag

Ketelhavenplein 153, Tilburg

Bekijk meer:sportscholen
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.