Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: dit gebeurde er tijdens carnaval

Door Rowie van der Vliet 12 februari 2018

Fijn fisje, nie? Het carnavalsweekend zit er weer op, maar veel Tilburgers gaan nog lekker even door. Heb je de afgelopen dagen geen tijd gehad om het nieuws bij te houden? Geen zorgen, met dit weekendoverzicht ben je weer helemaal bij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Winnaar van d’n Opstoet

Carnaval opstoet
Foto: indebuurt

And the winner is… de drugskar van Schèèl Praaje. De wagen vol verwijzingen naar wiet en andere drugs kon deze carnaval op de meeste stemmen rekenen van Kruikenzeikers en Kruikinnen. Goed gedaan!

carnavalsoptocht 2018

De mooiste foto’s van de carnavalsoptocht 2018

Nagenieten van d'n opstoet was nog nooit zo makkelijk! Natuurlijk stonden wij van indebuurt Tilburg ...

Dronken achter het stuur

carnaval dronken
Foto ter illustratie. Dit was NIET de bestuurder. Foto: indebuurt

Een carnavalvierder, die heel wat pilsjes achter over had gegooid, besloot gisterenavond toch met de auto terug naar huis te rijden, zo lezen we in Brabants Dagblad. De volgende keer zal-ie wel twee keer nadenken. De dronken bestuurder werd namelijk gesnapt op de Bosscheweg en kreeg een boete van 650 euro. Ai! In totaal werden er zondagavond vier bestuurders opgepakt die iets te diep in het glaasje hadden gekeken. Zij mogen voorlopig niet meer rijden en kunnen ook een flinke boete verwachten.

Bijzondere aanhouding

politie
Foto: ANP

De politie verrichte nog meer goed werk tijdens carnaval. Eén aanhouding was wel erg bijzonder. Een Tilburger vroeg namelijk de weg tijdens de carnavalsoptocht, maar een agente herkende hem, zo schrijft Brabants Dagblad. De 42-jarige man bleek al eens bekeurd te zijn voor het rijden zonder rijbewijs en had nu ook geen geldig exemplaar op zak.

Politie is ‘flauwe’ vragen voor

“Lusten de paarden ook een Broodje Jantje?” of “hé agent, breng je mij naar huis?” De politie is wel wat opmerkingen gewend tijdens carnaval. Om snel antwoord te geven hadden politieteams in Tilburg, Goirle en Leijdal dit weekend een A4’tje bij zich, zo meldde Brabants Dagblad. Duidelijk!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.