Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Chaos bij de Albert Heijn XL en schietpartij in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 11 juni 2019

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Chaos bij de Albert Heijn XL

albert heijn korvelplein
Beeld ter illustratie. Foto: ANP

Tilburgers die op tweede pinksterdag boodschappen wilde doen bij de Albert Heijn XL kwamen voor een dichte deur te staan, zo meldt Brabants Dagblad. Er was namelijk een landelijke pinstoring en de gemoederen in sommige supermarkten liepen hoog op. De rolluiken werden gesloten, zodat klanten niet naar binnen konden. Dit voor de veiligheid. De storing zorgde voor lange rijen en chaos bij meerdere Albert Heijn vestigingen.

Schietpartij in Tilburg

geweer
Foto: pixabay

Een huis aan de H. Berkvensstraat werd zondagavond rond 19.20 uur beschoten, aldus Brabants Dagblad. De bewoonster was thuis toen de schietpartij losbarstte. Gelukkig raakte er niemand gewond. Wel is er een kogelgat in de muur te zien en lag er een huls op de grond.

Vechtpartij op de hoek van het Westerpark

westerpark
Deel van het Westerpark. Foto: indebuurt

Een vechtpartij op de hoek van de Statenlaan en het Westerpark liep maandagmiddag helemaal uit de hand. Een jongere raakte gewond, want hij kreeg flinke klappen, aldus Brabants Dagblad. Volgens een getuige werd er mogelijk in de lucht geschoten, maar de politie vond geen kogel of vuurwapens.

Snelheidsduivel op scooter rijdt langs politiebureau

politie
Foto: Facebook Politieteam Tilburg-Centrum

Een 17-jarige scooterrijder maakte op zaterdagavond de binnenstad onveilig. Hij had alcohol op en reed veel te hard door de Tilburgse straten, zo meldt Brabants Dagblad. Hij kwam ook langs het politiebureau in de Stationsstraat. Voor de agenten was het zo niet moeilijk om hem op het spoor te zijn. Ze zetten de achtervolging in en wisten hem op de Noordstraat te pakken.

Auto-ongeluk op de Dongewijkdreef

ambulance
Foto: ANP

Een auto vloog maandagavond om 18.00 uur uit de bocht op de Dongewijkdreef, aldus Brabants Dagblad. De man kwam tegen een boom aan. Daarna werd de autobestuurder naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk wat voor verwondingen hij aan het auto-ongeluk overhield. Ook is het niet helemaal duidelijk waardoor het ongeluk ontstond. Vermoedelijk had dat te maken met het gladde wegdek.

Tilburger overvallen door kennis

korhoenstraat
Beeld ter illustratie. Foto: ANP

Daar ben je lekker mee! Een man uit de Schoolstraat werd zaterdagavond rond 22.10 uur overvallen door een kennis. Hij werd geslagen door de bekende. De overvaller ging er met 15 euro vandoor, zo weet Brabants Dagblad te melden. De man werd diezelfde avond opgepakt aan de Gooilandstraat.

Geslaagde editie MeiMarkt

De sfeer zat er goed in tijdens de grootste nachtmarkt van Nederland: de MeiMarkt. Het is inmiddels al juni, maar ook dit Pinksterweekend genoten we weer van de gezellige rommelmarkt. Veel bezoekers kwamen naar de binnenstad om ’s nachts en overdag langs kraampjes te struinen.

Lees ook:

schoonste winkelgebied Nederland

Lekker bezig! Tilburg is in de race voor titel Schoonste Winkelgebied van Nederland

Tilburg is natuurlijk de schôônste stad van 't laand, maar nu maakt de stad ook kans om letterlijk d...

Raymond ‘Kluun’ van de Klundert: ‘De invloed van Tilburg op mij is veel groter dan ik dacht’

Raymond van de Klundert is in heel Nederland bekend als schrijver Kluun. De auteur woont al jaren in...
Kakhiel

LOL! Kakhiel maakte een vlog in Tilburg en die wil je zien, haha

Als Kakhiel een vlog maakt, weet je in elk geval één ding zeker: het is gortdroog. Goed, Kakhiel was...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.