Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: botsauto in de fik en wéér dik verlies voor Willem II

Door Thijs Dingemans 28 augustus 2017

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Botsauto in de fik

brandweer
Foto: ANP

We beginnen met minder leuk én opvallend nieuws: bij de Voltage vloog zondagavond een botsauto in de fik. Hoe de brand ontstond, is nog niet duidelijk. Medewerkers blusten de brand in eerste instantie zelf, maar toch kwam ook de brandweer. Die doofde het laatste vuur. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Bron: Brabants Dagblad

Willem II

willem II
Foto: ANP

Nee, met Willem II gaat het dit seizoen nog niet echt goed. Beter gezegd: het gaat dramatisch. Onze Tilburgse trots verloor dit seizoen al twee keer (Excelsior en FC Utrecht) en stond zondag in De Kuip al na 30 minuten met 3-0 achter. Uiteindelijk werd het 5-0 voor Feyenoord en Willem II is nog altijd hekkensluiter in de Eredivisie. Trainer Van de Looi spreekt dan ook van een ‘klotecompetitie tot nu toe’.

Lees alles over Feyenoord – Willem II bij het Brabants Dagblad. 

Dode fietser

ambulance
Foto: ANP

En dan nog dit: maandagochtend is een fietsster overleden op de Bredaseweg. Dat gebeurde toen de vrouw werd geschept door een auto. Er is nog geprobeerd om haar te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten; ze overleed ter plekke. Wat opvalt: het is het derde dodelijke ongeluk in een jaar tijd in dezelfde straat. In totaal zijn er nu al 5 mensen overleden op dit stuk van de Bredaseweg.

Bron: Brabants Dagblad

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.