Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: show Braboneger gaat niet door en meer

Door Rowie van der Vliet 19 februari 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Geen Braboneger in Willem II stadion

braboneger
Foto: Facebook BraboNeger

We hadden er zin in: het optreden van de Braboneger in het Willem II stadion. Helaas gaat ‘Braboneger and Friends’ niet door, zo meldt Brabants Dagblad. Steven Brunswijk – zoals hij nu door het leven gaat – heeft namelijk een héél interessant televisie-aanbod gehad. Hij wil nog geen tipje van de sluier oplichten, dus wordt vervolgd…

Dag duizend euro

geld
Foto: Pixabay

Dit weekend kreeg een tiener het voor elkaar om drie verkeersovertredingen te plegen. Een negentienjarige jongen kroop namelijk met drank op achter het stuur, reed met 87 kilometer per uur over de Ringbaan Oost en had zijn rijbewijs niet bij zich. Brabants Dagblad meldt dat hij drie boetes moet betalen die in totaal meer dan duizend euro bedragen.

Rode kruis negeren

Rode kruis
Foto: indebuurt

Het is je vast niet ontgaan: de gemeente experimenteert met het afsluiten van één rijbaan op de Heuvelring om ongelukken te voorkomen. Een enkele Tilburger heeft dit niet meegekregen of kan het niet zoveel schelen. Zij kregen namelijk een boete van 230 euro voor het negeren van het rode kruis, zo lezen we in Brabants Dagblad.

heuvelring

Proef: één rijbaan Heuvelring dicht op drukke momenten

We schreven het al eerder: de Cityring is té onveilig en daarom neemt de gemeente maatregelen. Dat g...

Auto vol inbrekersspullen

Alfa Romeo auto
Foto ter illustratie. Foto: indebuurt

Het is wat met auto’s in Tilburg. Onze gastredacteur Jochem stuitte op deze Alfa Romeo die helemaal volgeladen stond. De politie kwam dit weekend ook in aanraking met een voertuig met een gekke inhoud. Brabants Dagblad meldt dat ze een auto vol inbrekersspullen vonden in het Westerpark. Twee passagiers hadden wel heel veel bewondering voor één huis…

Zes keer betrapt

politie
Foto: ANP

De gezegdes ‘driemaal recht is scheepsrecht’ en ‘een ezel steeds zich geen twee keer aan dezelfde steen’ gaan niet op voor een Tilburgse tiener. Voor de zesde keer in één jaar tijd werd een negentienjarige vrouw namelijk betrapt op het rijden zonder rijbewijs, zo meldt Brabants Dagblad. De politie heeft haar rijbewijs en bromfiets afgepakt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.