We weten wanneer de Jumbo Foodmarket opent

Door Rowie van der Vliet 29 oktober 2018

Kom maar door met de grootste supermarkt van Tilburg! Nee, we hebben het niet over de Albert Heijn XL. Er komt namelijk nog een grotere super naar de stad: de Jumbo Foodmarket. Wij kunnen niet wachten.

Jumbo Foodmarket in Stappegoor gaat op 21 november open, zo meldt Brabants Dagblad. Vanaf 9.00 uur kunnen wij boodschappen doen in een ruimte van 4500 vierkante meter. Wow! Je legt er onder andere verse pizza’s, brood, vegetarische gerechten, Aziatische gerechten, vlees en sushi in je mandje.

Foodcafé

Krijg je van al dat lekkers zoveel honger dat je liever direct iets eet? Dat kan! Ja, echt. Je hoeft daarvoor geen supermarktverpakkingen open te scheuren na het afrekenen. Er komt namelijk een eetcafé in de supermarkt: het Foodcafé. Je proeft hier de verse producten van La Place. Fijn! Zo hebben we toch weer twee vestigingen van La Place sinds ze weg zijn in het pand waar nu Jamie’s Pizzeria zit. Met vijfhonderd vierkante meter is er plek voor heel wat Tilburgers.

Grootste supermarkt van Tilburg

Het plan voor de grootste supermarkt van Tilburg ligt er al jaren. Eind vorig jaar begon de bouw die iets langer dan een jaar duurde. We kunnen niet wachten totdat we een kijkje mogen nemen in de megasuper. De Jumbo Foodmarket in Tilburg is de vijfde van het land.

Lees ook:

Aldi

Foto’s: De ALDI bij Albert Heijn XL is open en zo ziet het eruit!

Yes, de ALDI die op het terrein van Albert Heijn XL zit, opende officieel de deuren. Met ballonnen, ...
Verbouwing Jan Heijnstraat

Goeiemorgen leegstaande ruimte in de buurt van de Albert Heijn XL

De vernieuwde Albert Heijn XL is inmiddels een paar maanden open. Inmiddels weten we met ons boodsch...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.