Waarom iedereen deze unieke bakfiets zou moeten hebben

Aangeboden door Fietsspecialist Guill van de Ven 27 maart 2019

Stel je eens voor: je wil lekker een middagje naar buiten en een rondje door de stad fietsen, óf in alle rust genieten van de natuurgebieden in en rondom Tilburg. Hoe fijn zou het zijn als dat samen met je ouders, kids, opa/oma, partner of vriend/vriendin kan? En hoe veel meer fijner is het dat iemand anders je rondfietst en jullie gezellig kunnen kletsen?! Precies! 

Fietsspecialist Guill van de Ven maakt dit nu mogelijk met een speciale elektrische Riksja bakfiets (afkomstig van bakfiets.nl). We hebben dit hippe voertuig even bekeken in de winkel, natuurlijk ook uitgeprobeerd, en kunnen toch wel stellen dat dit een behoorlijke aanwinst voor de stad is!

Heel veel voordelen

De Riksja bakfiets zorgt er namelijk voor dat mensen die niet goed ter been zijn tóch naar buiten kunnen met familie of wie dan ook. Naast dat de fiets erg duurzaam en goedkoper dan de auto is (de accu zit weer vol voor tien cent), biedt deze mooie bakfiets nog veel meer voordelen. Komen ze:

  • In de bak is plek voor één of twee personen: de bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten of de stad verkennen;
  • Er is een voetenplank die ervoor zorgt dat de passagiers veilig kunnen instappen. Ook is de plank uit te schuiven zodat de passagier(s) meer voetruimte heeft als hij of zij zit;
  • De Riksja heeft dikke ventilerende kussens en een heupgordel. Ook kan er een beschermbeugel, huif en warmtedeken bij besteld worden. De beugel zorgt ervoor dat de passagier veilig blijft zitten. De huif beschermt tegen de zon en regen en zorgt ook nog eens voor een gezellige uitstraling;
  • Er kunnen één of twee passagiers instappen (met een maximaal gewicht van 200 kilo).

(tekst loopt door onder foto)

fietsspecialist guill van de ven
De bakfiets, hier voorzien van huif, biedt plaats voor twee personen. Foto: indebuurt Tilburg

Lekker naar buiten

Ideaal toch, deze bakfiets? De Riksja is de uitgelezen mogelijkheid voor bijvoorbeeld organisaties om bewoners rond te fietsen. Ze kunnen instappen en lekker naar buiten met familie, bekenden of een vrijwilliger/medewerker. Uiteráárd kan iedereen de bakfiets in huis halen; zie je al voor je hoe je ’s zomers lekker met de kleine kids de hort opgaat? Picknickmandje mee, gordel vast en gas erop!

En dit is ‘m:

fietsspecialist guill van de ven
De Riksja bakfiets. Foto: indebuurt Tilburg

Lees ook:

fietsspecialist guill van de ven

Dé perfecte fiets voor de hele familie vind je bij Guill van de Ven!

En dan bedoelen we niet een tandem of wat dan ook. Bij Fietsspecialist Guill van de Ven vind je nu d...
guill van de ven

Dumont stond op zijn 13e al in de winkel van pa: ‘Het is nog steeds m’n hobby’

Een gevalletje 'met de paplepel ingegoten': Dumont van de Ven (51) stond als manneke van 13 al in de...
guill van de ven

Zo weet je zeker dat je fiets nooit meer wordt gejat

Is je oude fiets toe aan vervanging of gejat? Let dan even héél goed op... Dumont van Fietsspecialis...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fietsspecialist Guill van de Ven. Meer over Fietsspecialist Guill van de Ven ontdekken?

Fietsspecialist Guill van de Ven

fietsenwinkels

Vandaag gesloten

Nieuwlandstraat 47, Tilburg

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.