Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden maar! Er komen wegwerkzaamheden op de Ringbaan-Oost

Door Rowie van der Vliet 27 februari 2020

Van plan om over de Ringbaan-Oost te rijden? Hou dan rekening met extra reistijd en omrijden. Kruisingen van de Ringbaan-Oost met de Gerard van Swietenstraat en de St Josephstraat liggen straks open door wegwerkzaamheden. Het wegdek en verkeerslichten worden onder handen genomen. Er komt ook een extra rijstrook, zo meldt de gemeente.

Let op: de wegwerkzaamheden zorgen ervoor dat de Lourdesstraat vanaf maandag 2 maart tot en met zondag 5 april is afgesloten. Het gaat om het deel vanaf de Hakendoverstraat tot de ringbaan. Wil je op de Ringbaan-Oost naar rechts afslaan naar de Lourdesstraat? Of ben je van plan om de ringbaan vanaf deze straat op te rijden? Dat gaat niet! We rijden in de tussentijd via de Ringbaan-Zuid en de Wethouder Baggermanlaan.

Wegwerkzaamheden Ringbaan-Oost

De gemeente doet er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Daarom wordt er vooral in het weekend aan de weg gewerkt. Dat gebeurt tot diep in de nacht. De wegwerkzaamheden aan de Ringbaan-Oost starten op zaterdag 7 maart vanaf 19.00 uur en duren tot en met maandagochtend 6.00 uur. Om ervoor te zorgen dat alles zo snel mogelijk klaar is, moeten ze wel flink wat voorbereiden. Daarom kan één rijstrook tussen 10.00 uur en 15.00 uur dicht zijn. In de weekenden zijn de wegen afgesloten voor automobilisten en fietsers. Zelfs hulpdiensten rijden aangepaste routes. Buslijn 142 en 143 rijden ook eventjes anders tijdens de voorbereidende werkzaamheden.

Lees ook:

Dat wordt omrijden: dit zijn de wegwerkzaamheden in Tilburg van deze week

In Tilburg wordt elke week aan de weg gewerkt. Het is dus verstandig om alvast voorbereid op pad te ...
trajectcontrole n261

Opgelet: binnenkort trajectcontrole op N-weg in Tilburg

Op de N260 in Tilburg (beter bekend als de Burgemeester Letschertweg) komt binnenkort een trajectcon...
Bisschop Zwijsenstraat

Dit is het oudste filmpje over Tilburg op YouTube

Wat is het toch leuk om te zien hoe Tilburg er vroeger uitzag! Wat is de stad stiekem veel veranderd...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.