Dit is de beste rijschool van Tilburg volgens Marcel

Aangeboden door Verkeersschool Tilburg 21 maart 2019

Toen Marcel Govers 18 jaar was, wist hij: dat rijbewijs wil ik snel halen. De student zocht daarom online naar de voor hem meest fijne rijschool en belandde uiteindelijk in de auto bij Verkeersschool Tilburg. “Bij hun had ik het beste gevoel.”

Dat goede gevoel van Marcel (19) werd al tijdens de proefles bevestigd. “Die reed ik niet met de instructeur die ik uiteindelijk kreeg, maar het was wel heel prettig. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd; zoals het hoort. De proefles beviel zo goed dat ik meteen heb door gepland.”

De juiste begeleiding

Marcel kreeg Ron als instructeur. “Ik moet zeggen: Ron is echt een heel goede instructeur. Hij heeft zo ontzettend veel ervaring, dat merk je meteen. Ron weet precies hoe dat-ie moet inspelen op degene die in de auto zit; op welke manier hij het autorijden moet aanleren.” Marcel vond het vooral erg fijn dat Ron tientallen voorbeelden had als hij een speciaal onderdeel extra wilde oefenen. “Daardoor leer je snel. Hij speelt goed op je in.”

Goede reviews

Voordat Marcel de auto instapte, verdiepte hij zich even goed in de Tilburgse rijscholen. Hij had uiteindelijk bij Verkeersschool Tilburg het beste gevoel. “Ik zocht naar rijscholen die goed bekend staan in de buurt, maar bij veel was het slagingspercentage niet goed. Bij Verkeersschool Tilburg was dat wél zo. Op Google las ik ook goede reviews; veel mensen waren erg positief. Toen heb ik ze gecontacteerd en voor ik het wist zat ik al in de auto.”

(tekst loopt door onder foto)

Verkeersschool Tilburg
Marco haalde zijn rijbewijs bij Verkeersschool Tilburg. Foto: indebuurt Tilburg

‘Je krijgt echt waar voor je geld’

Marcel reed in december 2018 met succes af. Met dank aan de uitstekende begeleiding van Verkeersschool Tilburg. “Zo zie je maar: goede begeleiding helpt je echt. Doordat ze de tijd voor je nemen en juist inspelen op wat je nodig hebt, kun je goed afrijden”, blikt de student terug. “Met welke kernwoorden ik Verkeersschool Tilburg zou omschrijven? Betrouwbaarheid, persoonlijke begeleiding en effectiviteit. Je krijgt echt waar voor je geld.”

Of je koffie lust?

Marcel benadrukt de relaxte sfeer bij de rijschool aan de Korvelseweg. “Ze komen de afspraken na en zijn goed in hun vak. Het is niet heel kleinschalig, maar als je binnenstapt tref je wel altijd dezelfde mensen achter de balie. Als je hier aan het lessen bent, wordt ook altijd even gevraagd hoe het gaat. En of je koffie wil. Dat soort dingetjes geven je een goed gevoel. Je bouwt echt een band op, zeker met de instructeurs. Die zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Bij sommige rijscholen is het erg zakelijk, hier lekker persoonlijk. Hoe mooi: ze willen jou iets leren én het is gezellig.”

Nou hup, die wagen in!

Marcel adviseert iedereen om in te stappen bij de rood-witte lesauto’s van Verkeersschool Tilburg. “Ook omdat ze je ophalen waar je maar wil. Als je druk bent met school en je moet daar opgehaald worden, dan kan dat. Ze zetten je ook af waar je wil. Die flexibiliteit is er. Ze zijn zo relaxt!”

Geïnspireerd door het verhaal van Marco? Via deze link kun je een proefles aanvragen. 

Lees ook:

Verkeersschool Tilburg

Desiree van Verkeersschool Tilburg: “Hele families hebben bij ons les gevolgd”

Al meer dan 35 jaar lang zitten Ruud Bindels en Desiree van Gorp met hun Verkeersschool Tilburg aan ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Verkeersschool Tilburg. Meer over Verkeersschool Tilburg ontdekken?

Verkeersschool Tilburg

rijscholen

Nu gesloten09:00 - 17:00

Korvelseweg 32, Tilburg

Bekijk meer:rijscholen

adv.